Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca Cola (βίντεο)

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca Cola (βίντεο)

Με την ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Αγία Νάπα, η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca Cola με συνολικό σκορ 4-3, μετά κα την επικράτηση εντός έδρας με 3-2, μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ο αγώνας δεν χρίζει και μεγάλης ανάλυσης, καθώς η Ανόρθωση ήταν αυτή που διατηρούσε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να «καθάριζε την υπόθεση πρόκριση πολύ πιο νωρίς απ’ ότι το έκανε, αν τα δύο δοκάρια που είχε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο κατέληγαν σε τέρμα. Τελικά η ανωτερότητα της ομάδας μας έφερε καρπούς στο 65′, όταν από τα έντεκα βήματα ο Ντουγκλάο ευστόχησε και έκανε το 1-0, διώχνοντας το όποιο άγχος πήγαινε να δημιουργηθεί μέχρι και εκείνο το σημείο».

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του αγώνα, πετυχαίνοντας ουσιαστικά ένα γκολ χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Σιβού, Πηλέας, Οικονομίδης, Βίκτορ, Αράζ (Αρτυματάς 68΄, Πράνιτς 77΄) Ματθαίου (Άλβες 52΄) Καλό, Καμάρα

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Καρλίτος

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Προχωρούμε, βλέπουμε μπροστά. Πλέον η συγκέντρωση μας είναι στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Καλή τύχη στην Αγία Νάπα για το μέλλον».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα