«

»

Θλίψη και οδύνη για τον χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς

dusan-mitosevic-681x460

Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει την θλίψη και οδύνη της της για τον χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς σε ηλικία μόλις 68 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Ντούσαν απεβίωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Στην Ανόρθωση εργάστηκε από το 1996 μέχρι το 2001 υπό την προεδρία Κίκη Κωνσταντίνου κατακτώντας 4 πρωταθλήματα (1997-2000), ένα κύπελλο (1998) και 3 Σούπερ Καπ (1998-2000) ενώ ανακυρήχτηκε και τέσσερεις φορές σαν «προπονητής της χρονιάς», από το 1997 μέχρι το 2000. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αποτελούσε και πάντα θα αποτελεί μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας, καθώς μετά τα χρόνια της προσφυγιάς ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να επαναφέρει την «Μεγάλη Κυρία» στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος αλλά και ψηλά στην υπόληψη όλου του φίλαθλου κοινού.

Το προσωνύμιο άλλωστε που τον συνόδευε ως ο προπονητής των τίτλων, μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού το κέρδισε μετά από κόπο, μόχθο αλλά και σκληρή δουλειά.

Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παραστεί στη κηδεία του.

Αιωνία του η μνήμη, κι’ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page