Εντυπωσιακή νίκη επί του Ερμή με 4-0 (βίντεο)

Εντυπωσιακή νίκη επί του Ερμή με 4-0 (βίντεο)

Με τους Ντούρις και Ράγιος να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η ομάδα μας επικράτησε του Ερμή με 4-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς.

Αποφασιστικά μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες ευκαιρίες από το ξεκίνημα του αγώνα, για να ανοίξει το σκορ ο Ράγιος στο 19ο λεπτό έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και όμορφο πλασέ για να νικήσει τον Αραμπατζή. Το 2-0 ήρθε από τον Ντούρις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Πράνιτς πίσω από την άμυνα του Ερμή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο β’ ημίχρονο, με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να είναι πιο επικίνδυνη, με τον Ντουρίς και πάλι να χρίζεται σκόρερ όταν στο 59′ μπροστά σε άδειο τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Ράγιος με το δεύτερο του γκολ στον αγώνα, με τον Ντούρις να δίνει ασίστ στον Ισπανό, ο οποίος από πολύ κοντά δεν λάθεψε, κάνοντας το 4-0.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Στρούνα, Βίκτορ, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (Καμαρά 73′), Γκάντσεφ, Νόσα, Ράγιος, Καρλίτος (Κοφί 60′), Σισέ (Αράζ 56′), Ντούρις

Κίτρινες: Καρλίτος

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: 

«Ήταν ένα αρκετό καλό παιχνίδι με ένα καλό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, από την στιγμή που σκοράραμε ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Είδα και κάτι που δεν μου άρεσε, μετά το 1-0. Αλλά μετά το 2-0 είχαμε τον έλεγχο. Είμαι ικανοποιημένος από την γενική εικόνα, έχουμε κάποια προβλήματα αλλά πιστεύω ότι με την δουλειά θα τα βελτιώσουμε. Μετά από πολύ καιρό έχουμε όλη την ομάδα μαζί μας, είμαστε ανυπόμονοι για το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι στον προπονητή καλή συνέχεια.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη. Αν έχουμε την ευκαιρία για κάτι περισσότερο θα το διεκδικήσουμε. Είναι καινούργια ομάδα, δοκιμάζω και εγώ διάφορα πράγματα, συστήματα και παίκτες σε διαφορετικές για να κατασταλάξω. Ο σκοπός μας είναι να κερδίζουμε τόσο ως ομάδα όσο και ως παίκτες ξεχωριστά».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα