Επιβλητική εκτός έδρας νίκη (video)

Επιβλητική εκτός έδρας νίκη (video)

Με επιβλητική νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την 24η αγωνιστική η Ανόρθωση, επικρατώντας εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 3-0, με τον Ντούρις να σκοράρει τα πρώτα του γκολ με την φανέλα της ομάδας μας στο 37′ και στο 41′ και τον Πράνιτς στο 73′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Η ομάδα μας μετά και από αυτή την νίκη επέστρεψε στη 3η θέση με 50 βαθμούς. Επόμενος αντίπαλος για την 25η αγωνιστική θα είναι ο Ερμής Αραδίππου.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Xaρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Καρλίτος (Κοφί 72′), Ράγιος, Παλάνκα (Αμπτουλάγιεφ 64′), Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς (84′ Οικονομίδης), Ιγκιεμπόρ

Κίτρινες: 

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: 

«Αυτού του είδους τα παιγνίδια είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις. Ερχόμαστε και από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, ενώ και ο αντίπαλος ήθελε τους βαθμούς και θα έκανε τα πάντα για να τους κατακτήσει. Είναι σημαντικό στις πρώτες ευκαιρίες που δημιουργείς να σκοράρεις και αυτό με ικανοποιεί. Δεν ήταν και η καλύτερη μας εμφάνιση, υπάρχουν όμως κάποιοι λόγοι και τους κρατώ για μένα. Στα επόμενα παιγνίδια ελπίζω να είμαστε βελτιωμένοι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα