Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Πάφου FC (video)

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Πάφου FC (video)

Με εξαιρετικό γκολ του Καρλίτος από μακρινή απόσταση, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης» και παρέμεινε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 47 βαθμούς.

Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα τόσο σε πρόσωπα όσο και σε αλλαγές θέσεων επηρέασαν την εικόνα της Ανόρθωσης σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο κατάφερε έχοντας ως κορυφαίο τον Καρλίτος να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς, με τον Πορτογάλο να διαμορφώνει ουσιαστικά το τελικό σκορ από το 41′ με εκπληκτικό τρόπο και σουτ από μακρινή απόσταση.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να αποφευχθεί από το να μετατραπεί σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά, καθώς έπρεπε να σφυριχθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε ανατροπή του Καρλίτος μέσα στην περιοχή, σε ένα σημείο που αν γινόταν το 2-0 ουσιαστικά θα τελείωναν και οι όποιες ελπίδες της Πάφου για βαθμολογικό κέρδος.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Κοφί, Σίλντενφελντ, Πηλέας, Πράνιτς (Χατζηπασχάλης 90+4΄), Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης, Ιγκιεμπόρ, Καρλίτος (Παλάνκα 86΄), Σισέ, Ντούρις (Ματθαίου 90΄)

Κίτρινες: Καρλίτος, Οικονομίδης, Ντούρις

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Όταν έρχεται παιχνίδι μετά από μεγάλη διακοπή έχει βαθμό δυσκολίας. Αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετούς τραυματίες και προβλήματα. Ήλθαν και νέοι παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για 90 λεπτά. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που άλλαξε προπονητή και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε, όπως την κατοχή της μπάλας αλλά και την αμυντική τακτική. Μερικές φορές σε τέτοιους αγώνες σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Σημασία έχει επίσης ότι κρατήσαμε το 1-0 ως το τέλος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο».

Οι δηλώσεις Καρλίτος:

«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε την νίκη. Είναι ένα καλό δώρο για τα γενέθλια της ομάδας. Ήρθαμε εδώ παλέψαμε και πήραμε την νίκη. ‘Ήθελα να σκοράρω στην φάση του 1-0, μπορεί να ήμουν και λίγο τυχερός αλλά σας είπα το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Η Πάφος είναι μια καλή ομάδα. Και οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο να μάθουν ο ένας τον άλλον».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θα είναι δύσκολο, θα προετοιμαστούμε,θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα