4η αγωνιστική πλέι οφ: Προπώληση εισιτηρίων με Ομόνοια (μέσω ΚΟΠ)

Προπώληση με ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει πως τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αγώνα με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta (ώρα έναρξης στις 18:00), είναι διαθέσιμα  από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τη Νότια Κερκίδα του ΓΣΠ ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy.


Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .

Στην ομάδα μας αναλογούν 2200 εισιτήρια στη Νότια Κερκίδα και το κόστος των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ τα μαθητικά εισιτήρια και ένα ευρώ τα παιδικά εισιτήρια.Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για τεχνική υποστήριξη για on line αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 22 860990.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (31/3). Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης (18:00).

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σχετικά Νέα