Εκτός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΛ (βίντεο)

Εκτός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΛ (βίντεο)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 2-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ πέτυχαν οι Σίλντενφελντ και Βίκτορ.

Με εμφανή τα σημάδια κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες παρουσιάστηκε στα αρχικά στάδια η Ανόρθωση, κάτι που βρήκε τον τρόπο όμως να το αντιμετωπίσει όσο κυλούσε το παιχνίδι, με την ΑΕΛ να δημιουργεί κάποιες επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Χάρους σε αυτό το στάδιο του αγώνα. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι το 43′, όταν ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βίκτορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Σίλντενφελντ, ο οποίος από πολύ κοντά και ανενόχλητος έκανε με πλασέ το 1-0 για την ομάδα μας, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Σαφώς βελτιωμένη ήταν η εικόνα που παρουσίασαν οι πδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείο Σταδίου στο β’ ημίχρονο, με το δεύτερο τέρμα να έρχεται και πάλι από μια στατική φάση, με τον αρχηγό αυτή την φορά να ντύνεται σκόρερ και με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο η πολύ καλή αμυντική προσήλωση που είχαν οι ποδοσφαρισιτές μας δεν τους το επέτρεψε, με αποτέλεσμα να φύγουμε από μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Τσίρειο Στάδιο με την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:  Χάρους, Κοφί, Σίλντενφελντ, Καρλίτος, Ράγιος (Παλάνκα 69′), Ντούρις (Αράζ 89′), Βίκτορ, Σισέ, Πράνιτς, Γκάντσεφ (Οικονομίδης 81′), Ιγκιεμπόρ

Κίτρινες: Γκάντσιεφ

Οι δηλώσεις του Σίλντενφελντ:

«Δεν παίξαμε καλά, ήταν όμως μια μεγάλη νίκη και δύσκολη για μας. Ειχαμε την πίεση λόγω της νίκης της ΑΕΚ. Ήμασταν άσχημοι αλλά είναι σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για σήμερα».

Για το γκολ και την συνέχεια

«Ηταν κρίσιμο το γκολ μου. Ημασταν κουρασμένοι και όταν έγινε το 2-0 τελειώσε ο αγώνας. Εχουμε μια απόσταση από την ΑΕΛ. Εχουμε πλεονέκτημα αλλά όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Τώρα θα ξεκουραστούμε με την διακοπή. Πήραμε το ζητούμενο σήμερα».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Για μας ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα λόγω του δύσκολου προγράμματος. Γνωρίζαμε πως σήμερα θα ήμασταν κουρασμένοι και βαρετοί.

Γνωρίζαμε επίσης η αρχή του αγώνα θα ήταν ακόμη δυσκολότερη. Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Εκφράζω τον σεβασμό μου προς τους παίκτες μου.

Οπως τους είπα στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και ο χαρακτήρας. Θεωρώ πως ήμασταν αρκετά καλοί στην τακτική. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε χωρίς κάποιο τραυματισμό. Ευχομαι στην ΑΕΛ ότι καλύτερο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα