Εκτός έδρας ισοπαλία με ΑΕΚ (βίντεο)

Εκτός έδρας ισοπαλία με ΑΕΚ (βίντεο)

Σε ένα ντέρμπι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων, Ανόρθωση και ΑΕΚ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2 και πήραν ουσιαστικά από ένα βαθμό. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Αράζ (32′) και Ντούρις (77′).

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι, όταν ο Στρούνα ανέβηκε από τα δεξιά και με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Αράζ μέσα στην περιοχή, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Μέχρι και την λήξη του α’ ημιχρόνου έγινε η ανάλογη διαχείριση από την τεχνική ηγεσία, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με την Ανόρθωση να διατηρεί το προβάδισμα της.

Στο β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που πέτυχαν με πέναλτι στο 58ο λεπτό του αγώνα ενώ απέκτησαν προβάδισμα λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Γιάννου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε ένα γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα μας από την μια να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και την ομάδα της Λάρνακας να ψάχνει ένα τρίτο γκολ. Τελικά τα δίχτυα της ΑΕΚ ήταν αυτά που παραβιάστηκαν, με τον Ντούρις να χρίζεται σκόρερ, με δυνατό πλασέ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το οποίο κατέληξε σε τέρμα.

Μπόλικες ήταν οι προσωπικές μονομαχίες μέχρι και την λήξη του αγώνα, με το σκορ όμως να παραμένει όπως διαμορφώθηκε από το 77ο λεπτό.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χάρους, Σίντενφελντ, Στρούνα, Ράγιος, Πράνιτς, Παλάνκα (Οικονομίδης 54′), Ντούρις, Βίκτορ, Αράζ (Καμαρά 74′), Γκάντσεφ (Κοφί 85′), Ιγκιεμπόρ.

Κίτρινες: Παλάνκα, Γκάντσεφ, Καμαρά, Οικονομίδης

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Γνωρίζαμε την ποιότητα που έχει. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας στο πρώτο μέρος, δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως θέλαμε. Ούτε τακτικά ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Όσο κυλούσε ο χρόνος και έφτανε το α’ μέρος στο τέλος ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να πετύχουμε το 1-0. Στο β’ μέρος δείξαμε να χάνουμε την ενέργεια μας, δεν γνωρίζω τον λόγο. Τους αφήσαμε να πετύχουν δύο γκολ. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους παίκτες μου που βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν μετά το 2-1, δεν είναι εύκολο. Η αυτοπεποίθηση ήταν πεσμένη και βρήκαν τον τρόπο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα