Επώδυνη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Επώδυνη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ γνώρισε η ομάδα μας, σε ένα αγώνα που ουσιαστικά πήραμε ό,τι λιγότερο μπορούσαμε να πάρουμε, βάσει πάντοτε και της συνολικής εικόνας που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση παρουσίασε κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και μη αφήνοντας τον Απόλλωνα να γίνει απειλητικός. Δυστυχώς σε μια φάση που προήλθε από λάθος στο χώρο του κέντρου, η φιλοξενούμενη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει βεβαίως τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι παρέμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο και στη τακτική του προπονητή και με κεφαλιά του Ντούρις έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Τα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου συνοδεύτηκαν με μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας, καθώς ο Ράγιος ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η απόδοση μας δεν συνεχίστηκε στα ίδια καλά επίπεδα με το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με την ομάδα μας.

Παρ’ όλα αυτά, σε μια από τις λιγοστές φάσεις που βρήκε στο παιχνίδι η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να επανακτήσει εκ νέου το προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι τέλους, παρά την προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές μας για την ισοφάριση.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Κοφί (Οικονομίδης 74′), Σίντενφελντ, Στρούνα, Ράγιος (Αράζ 48′), Ντούρις, Βίκτορ, Σισέ, Πράνιτς, Γκάντσεφ, Ιγκιεμπόρ (Καμαρά 71′)

Κίτρινες: Γκάντσεφ, Σίντενφελντ, Οικονομίδης

Οι δηλώσεις του Γκάτνσιεφ: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, παίξαμε καλύτερα. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο γκολ, δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Απόλλωνας πέτυχε το δεύτερο γκολ και συγχαρητήρια. Θα δούμε τι θα μας πει ο προπονητής και στο παιχνίδι Κυπέλλου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το προβάδισμα».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Αλλά όχι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, ήταν αρκετά καλοί σήμερα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, είμαι χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού μας με την μπάλα στα πόδια, με την άμυνα μας. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από δύο ευκαιρίες δεχτήκαμε δύο γκολ και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε αρκετά θετικά πράγματα να δούμε και συνεχίζουμε».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα