Οι υποχρεώσεις των διεθνών μας

Οι υποχρεώσεις των διεθνών μας

Υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες είχαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, είτε μέσω φιλικών είτε μέσω επίσημων αγώνων που κλήθηκαν να δώσουν. Για μερικούς εξ’ αυτών μάλιστα, οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς και τις επόμενες μέρες.

Η αρχή έγινε από την Εθνική Ελπίδων, η οποία την Πέμπτη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Ουγγαρία, με τον Χατζηπασχάλη να ξεκινά ως βασικός και ακολούθως να γίνεται αλλαγή στο 46ο λεπτό. Δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής οι Δημητρίου, Πηλέας και Ματθαίου. Μένει ακόμη ένα παιχνίδι για την Εθνική Ελπίδων, καθώς την Τρίτη στις 15:00 αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Σουηδία.

Σειρά πήρε η Εθνική Νέων U19 η οποία αντιμετώπισε την Παρασκευή σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη της Φινλανδίας, επικρατώντας με 4-0, με τους Νικόλα Παναγιώτου και Μιχάλη Ιωάννου να αγωνίζονται ως βασικοί. Βασικός αγωνίστηκε και στο δεύτερο παιχνίδι με την Φινλανδία (ήττα με 2-0) την Κυριακή ο Νικόλας Παναγιώτου ενώ ως αλλαγή στο 46ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι ο Μιχάλης Ιωάννου.

Ως αλλαγή στο 80ο λεπτό πέρασε ο Γιώργος Οικονομίδης στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Βασικός καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκε ο Αριέλ Χαρούς στην ήττα της Εθνικής Ισραήλ με 2-1 από την αντίστοιχη της Ρουμανίας σε φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο.

Την κατάκτηση της 1ης θέση σε ένα μίνι τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη πανηγύρισε ο Μίχαλ Ντούρις. Συγκεκριμένα η Σλοβακία επικράτησε στον πρώτο αγώνα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 2-1, με τον ίδιο μάλιστα να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ ενώ στο τελικό κέρδισε και την Ταϊλάνδη με 3-2, με τον 29χρονο επιθετικό ωστόσο να μένει στο πάγκο στο εν λόγω παιχνίδι.

Τελευταίος από τους διεθνείς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του ο Αράζ, καθώς το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει την Τρίτη σε φιλικό αγώνα τα Σκόπια.

Τα στιγμιότυπα από την νίκη της Εθνικής Σλοβακίας με 2-1 και το τέρμα του Ντούρις:

Τα στιγμιότυπα από την φιλική ήττα της Εθνικής Ισραήλ:

Σχετικά Νέα