Κύπελλο: Εντός έδρας συμβιβασμός (βίντεο)

Κύπελλο: Εντός έδρας συμβιβασμός (βίντεο)

Στην ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα συμβιβάστηκε η ομάδα μας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο στις 11 Απριλίου.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, σε ένα ακόμα παιχνίδι μας κτύπησε την πόρτα η ατυχία, καθώς ο Στρούνα μετά από δυνατό κτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλο στο πρόσωπο αποχώρησε τραυματίας. Στη συνέχεια και μέχρι τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας παιχνιδιού η απόδοση μας δεν κυμάνθηκε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ανέβασε ρυθμούς η ομάδα μας, με αποτέλεσμα να φτιάξει δύο καλέ στιγμές μπροστά από την εστία του Βάλε οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα.

Άρδην άλλαξε η εικόνα στο β’ ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του Λέβι να βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο και να βρίσκουν τον τρόπο να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Πράνιτς να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, την ίδια στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού συμβιβάστηκε με την ισοπαλία όπως έδειχνε από τον τρόπο παιχνιδιού της.

Τελικά το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το 56ο λεπτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση να παίρνει παράταση μέχρι τις 11 Απριλίου.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Κοφί, Σίλτενφελντ, Στρούνα (Οικονομίδης 14′), Πράνιτς, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Γκάντσεφ, Αράζ (Αράζ 42′), Σισέ (Καμαρά 83′), Ντούρις

Κίτρινες: Ιγκιεμπόρ, Οικονομίδης, Ντούρις, Καλό, Σίλτενφελντ

Οι δηλώσεις του Πράνιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ελέγξαμε το ρυθμό και ο αντίπαλος κυκλοφόρησε τη μπάλα. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο βελτιωμένοι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν τελείωσε τίποτα. Είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης. Θα πάμε στη Λεμεσό με στόχο την πρόκριση».

Για το γεγονός πως παίζει σαν έφηβος αν και 36άρης: «Ίσως φαίνεται έτσι αλλά χρειάζομαι όμως περισσότερο χρόνο αποθεραπείας για να είμαι στο 100%. Σε τρεις μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι, είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ελπίζω να είμαι απόλυτα έτοιμος το Σάββατο».

Οι δηλώσεις του Λέβι:

«Παίξαμε με μια ποιοτική ομάδα που έχει αρκετές επιλογές. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά των παικτών μου και δεχθήκαμε πολύ εύκολα το γκολ. Αν και δεν ήταν το καλύτερό μας ημίχρονο, είχαμε δυο ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν είναι ο τρόπος που θέλω να παίζουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε συμπεριφορά και σκοράραμε. Γνωρίζουμε πως ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι και ακολουθεί ένας δύσκολος επαναληπτικός. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα