«

»

7η αγωνιστική πλέι οφ: Προπώληση εισιτηρίων με Απόλλων (μέσω ΚΟΠ)

kosmos-tsireio-vsapollon-1024x622

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει πως τα 1300 εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου στο Τσίρειο Στάδιο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Cyta (ώρα έναρξης στις 17:00), είναι διαθέσιμα  από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την Ανατολική Κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy. 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου μέχρι την Πέμπτη (19/4) η ώρα 14:00. Από εκεί κει πέρα το σύστημα θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.


Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .
Το κόστος των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ τα μαθητικά εισιτήρια και ένα ευρώ τα παιδικά εισιτήρια. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για τεχνική υποστήριξη για on line αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 22 860990.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page