Ακαδημίες: Αναβάθμιση στο Κλιμάκιο Λάρνακας

Ακαδημίες: Αναβάθμιση στο Κλιμάκιο Λάρνακας

Το Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου στα πλαίσια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού των Ακαδημιών της έχει προχωρήσει, κατόπιν προσωπικών οδηγιών του Προέδρου Λοΐζου Λοΐζου, αποφάσεων του Δ.Σ. και τη διεξαγωγή σχετικής τεχνοκρατικής μελέτης, σε σημαντικές αλλαγές.

Πρόεδρος της Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κλιμακίων Λάρνακας έχει οριστεί ο κ. Πέτρος Φραγκούδης σε αντικατάσταση του κύριου Πανίκου Κυριάκου, τον οποίον ευχαριστούμε για την πολύχρονη του προσφορά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον.

Στα πλαίσια αυτά, και με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των Ακαδημιών, το Κλιμάκιο Λάρνακας έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με την κ. Κυριακή Ηλία.

Πέραν της εμπειρίας που κατέχει ως προπονήτρια, η κ. Ηλία έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα προπονητικής και κατάρτισης μικρών παιδιών και θα αναλάβει εξ’ολοκλήρου τα παιδιά ηλικίας 2012 – 2014. Καλωσορίζουμε την κ. Ηλία στην οικογένεια της Ανόρθωσης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.

Εντός των πιο πάνω πλαισίων θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 15:00 μέχρι και 16:15, μέχρι και τον Ιούνιο, δοκιμαστικές προπονήσεις για παιδιά ηλικίας 2012 – 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 99659680.

Πέραν των πιο πάνω ηλικιών, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις και για τις ομάδες των ηλικιών 2006 – 2011. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για διευθέτηση δωρεάν δοκιμαστικών στο τηλέφωνο 70 009992.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

*Στη κεντρική φωτογραφία η κ. Ηλία με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Λάρνακας κ. Σταύρο Παρπούνα

Σχετικά Νέα