Απόδραση με «διπλό» από το ΓΣΠ (βίντεο)

Απόδραση με «διπλό» από το ΓΣΠ (βίντεο)

Με πρωταγωνιστή τον Ντούρις που πέτυχε και τα δύο τέρματα, η ομάδα μας επικράτησε δίκαια της Ομόνοιας εκτός έδρας με 2-1 και επανήλθε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 63 βαθμούς.

Μόλις στην πρώτη καλή ευκαιρία που βρήκε η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Ράγιος να δίνει εξαιρετική no look pass στον Πράνιτς, ο οποίος έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Μιχαϊλοφ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ντούρις και μπροστά σε άδειο τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς 5 λεπτά μετά από το δικό μας γκολ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Ντάρμπισαϊαρ με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Η αποδόση μας στη συνέχεια του παιχνιδιού δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, κάτι που επέτρεψε στην Ομόνοια να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες φάσεις και προϋποθέσεις μπροστά από την εστία μας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάτι περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν κατά πολύ αλλαγμένη προς το καλύτερο και θα μπορούσε το 2-1 να γίνει νωρίτερα, καθώς στο 51′ ο Καρλίτος υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και ενώ έφευγε μόνος του μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εντούτοις απονεμήθηκε δικαιοσύνη 10 λεπτά αργότερα, όταν ο Ράγιος και πάλι με φανταστική πάσα βρήκε πολύ όμορφα τον Ντούρις, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από το σώμα του Μιχαϊλοφ για να γράψει το 2-1.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα έγινε η κατάλληλη διαχείριση από τους ποδοσφαιριστές μας, με το τελικό σφύριγμα να μας βρίσκει με τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς της νίκης.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (Οικονομίδης 70′), Ράγιος, Σισέ (Αράζ 81′), Καλό (Κοφί 51′), Ντούρις

Κίτρινες: Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Πράνιτς

Οι δηλώσεις του Ντούρις: 

«Πήραμε το ζητούμενο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ηταν τρελό ημίχρονο.Το 2ο ημίχρονο αρχίσαμε να παίζουμε και πήραμε την νίκη. Σημαντικό για μένα που σκόραρα. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι έμειναν ακόμη 5 αγώνες».

Για το μέλλον σου;

«Δεν ξέρω, έμειναν κάποια παιχνίδια. Ίσως μείνω, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο με τα δικά του κίνητρα. Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και καλύτεροι, καλύτερα οργανωμένοι και παλέψαμε περισσότερο. Καταφέραμε να βρούμε τις δικές μας ευκαιρίες και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να διαχωριστούμε την πίεση και να πάρουμε την νίκη. Το πιο σημαντικό από το παιχνίδι είναι η νίκη, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι την Τετάρτη. Όπως γνωρίζετε, μας έφτιαξαν ένα πολύ καλό πρόγραμμα να δίνουμε παιχνίδι κάθε 2-3 ημέρες.  Είναι υπερβολικό και έχει ξαναγίνει. Ελπίζω να το σκεφτούν την επόμενη φορά, γιατί είμαστε η Ανόρθωση. Ότι καλύτερο στην Ομόνοια».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Έχουν μία μέρα περισσότερη ξεκούραση από εμάς. Θεωρώ ότι θα βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με σήμερα. Θα είμαστε καλύτερα οργανωμένοι, πιστεύω θα ότι κρατήσουμε περισσότερο μπάλα και θα κάνουμε όλα αυτά τα μικρά κομμάτια που πρέπει να κάνεις για να είσαι καλύτερος».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα