Εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα (βίντεο)

Εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα (βίντεο)

Την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα γνώρισε η ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Τσίρειο Στάδιο.

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία της Ανόρθωσης στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πράνιτς μάλιστα να χάνει και την φάση του αγώνα, όταν έφυγε μόνος απέναντι από τον Βάλε, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ήρθε να προστεθεί μετά την χαμένη ευκαιρία του Πράνιτς και ο τραυματισμός του Σίλντενφελντ μετά από δυνατό πάτημα του Μάγκλιτσα στο Κροάτη αμυντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να επηρεάζει ως ένα βαθμό η απουσία του Σίλντενφελντ, με τον Απόλλωνα να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε στην επανάληψη. Μετά το γκολ των γηπεδούχων η ομάδα μας ανοίχτηκε ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον η ομάδα της Λεμεσού, με αποτέλεσμα να πετύχει δύο ακόμα γκολ. Το σκορ μείωσε με κεφαλιά ο Νόσα, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:  Χαρούς, Στρούνα, Πράνιτς, Σίλντενφελντ (Ιγκιεμπόρ 45′), Ντουγκλάο, Βίκτορ, Γκάντσεφ, Ράγιος, Σισέ (Κοφί 59′), Καρλίτος (Παλάνκα 77′), Ντούρις

Κίτρινες: Καλό, Σισέ, Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Καλησπέρα, είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θα έλεγα πως αυτό το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, δεν είχαμε και την τόσο μεγάλη τακτική, ήμασταν όμως ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και βρήκαμε και την κορυφαία ευκαιρία για να γίνει το 1-0. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιους είδους ευκαιρίες είναι επόμενο να δεχθείς γκολ. Και όπως φάνηκε και μετά την έξοδο του Σίλντενφελντ ενός από τους πιο έμπειρους και σημαντικούς ποδοσφαιριστές, επηρέασε την εικόνα της ομάδας και ξεκινήσαμε το β’ ημίχρονο πολύ άσχημα. Δεχθήκαμε το γκολ, ανοίχθηκαν κάποιοι χώροι και αυτό είναι πολύ κακό όταν αγωνίζεσαι απέναντι στον Απόλλωνα».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα