Εντός έδρας συμβιβασμός (βίντεο)

Εντός έδρας συμβιβασμός (βίντεο)

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ομάδα μας σε παιχνίδι που έγινε με αντίπαλο την ΑΕΚ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta.

Το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου και όλα έδειχναν πως το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη του α’ μέρους θα έστελνε Ανόρθωση και ΑΕΚ στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Σε μια φάση αδράνειας ωστόσο έπειτα από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ο Μοϊσοφ βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Χάρους και με δυνατό σουτ κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Όπως έκλεισε ο αντίπαλος το πρώτο ημίχρονο, έτσι το ξεκίνησε η ομάδα μας, με τον Ντούρις να πετυχαίνει ένα φοβερό τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στο 46ο λεπτό.

Στη συνέχεια του αγώνα αν και δημιουργήθηκαν κάποιες περισσότερες και καλύτερες προϋποθέσεις από τους ποδοσφαιριστές μας, εντούτοις καμιά δεν αξιοποιήθηκε στο βαθμό που έπρεπε για να έρθει και ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το 1-1 όπως διαμορφώθηκε από το 46′ να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:  Χαρούς, Σιλντενφελντ, Στρούνα, Καρλίτος (Παλάνκα 79′), Βικτόρ, Ράγιος (Οικονομίδης 92′), Ντούρις, Αράζ (Κοφί 83′), Ντουγκλάο, Πράνιτς, Γκάντσεφ

Κίτρινες:  Βίκτορ, Ντουγκλάο, Ντούρις

Οι δηλώσεις Γκάντσιεφ:

««Δεν ήταν εύκολο, μετά τον Απόλλωνα ήμασταν κουρασμένοι. Παλέψαμε όμως και δεν χάσαμε. Θέλαμε την νίκη αλλά θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Για το αν επηρέασε η κούραση: 

«Δεν ήμουν στο 100% λόγω κούρασης. Τα δώσαμε όλα για την νίκη. Δεν θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Με το πρόγραμμα που μας έφτιαξαν, δεν ήταν εύκολο ειδικά μετά το αποτέλεσμα που είχαμε στο Κύπελλο. Γνώριζα ότι θα ήταν μια κουραστική προσπάθεια και οι παίκτες δεν θα ήταν φρέσκοι. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, καταφέραμε να τους σταματήσουμε και δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες. Από μια φάση που τραυματίστηκε ο Ζοάο δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ και απ’ εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Είναι πολύ ευχάριστο που διατηρήθηκε η διαφορά από την ΑΕΚ και που δεν μπόρεσε να μας κερδίσει. Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά διότι παρά την δύσκολη εβδομάδα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα