«

»

Υπενθύμιση για τα εισιτήρια με Απόλλωνα

kosmos-vsAris-Tsirio-1024x693

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, μέσω του συστήματος της ΚΟΠ συνεχίζεται κανονικά, με όσους βρίσκονται στη λίστα που δημοσιοποιήθηκε χθες στην ιστοσελίδα μας να έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων μέχρι τις 12:00 σήμερα.

Από εκεί και πέρα θα έχουν την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα στις 12:00.

Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια, το σύστημα από την Κυριακή του Πάσχα στις 12:01 θα είναι ανοικτό προς όλους.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ BARCODE

Για την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ (https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/) θα χρειαστεί η εισαγωγή και του barcode που υπάρχει στο εισιτήριο διαρκείας.

Οι τιμές έχουν οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 17 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Ανατολική και οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Από την ΚΟΠ διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page