Λευκή εντός έδρας ισοπαλία με ΑΕΛ (βίντεο)

Λευκή εντός έδρας ισοπαλία με ΑΕΛ (βίντεο)

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε η ομάδα μας με αντίπαλο την ΑΕΛ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta.

Κάπως μουδιασμένα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι, ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκαν τα πατήματα τους, δημιουργώντας μάλιστα κάποιες επικίνδυνες προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Βοϊζίνια, με κορυφαία αυτή του Ράγιος στο 34ο λεπτό όταν μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή στον αγώνα, με το 0-0 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Κάπως καλύτερη ήταν η εικόνα που είχε ο αγώνας στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή, να φτάνει πιο εύκολα στο μισό της ΑΕΛ, αλλά να μην έχει την απαραίτητη ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια που πιθανώς να έφερνε και κάποιο γκολ. Την ίδια στιγμή κρατούσε μακριά και τον αντίπαλο, μη αφήνοντας τον να φτιάξει την οποιαδήποτε φάση μπροστά από την εστία του Χάρους.

Ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι μέχρι και το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Βίκτορ, Ράγιος, Πράνιτς (Στρούνα 53′), Σίντενφελντ, Παλάνκα (Αράζ 62′), Koφί, Ιγκιεμπόρ, Ντουγκλάο, Σισέ (Γκάντσεφ 81′), Ντούρις

Κίτρινες: Παλάνκα, Ράγιος, Ιγκιεμπόρ (3η)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:
«Είμαστε χαρούμενοι που βγήκαμε Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος από τη γενική μας εικόνα φέτος αν και σήμερα δεν είμαι. Δείξαμε αδυναμίες και κούραση. Υπήρχε πίεση σε ένα μικρό γκρουπ ποδοσφαιριστών και τώρα που τελειώνει η σεζόν είναι κουρασμένοι. Χάσαμε δύναμη και φρεσκάδα. Αλλά ακόμα και έτσι νομίζω σταματήσαμε την ΑΕΛ από το να κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν όπως έπρεπε στην επίθεση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε αλλά θέλω να έχουμε πολλούς περισσότερους οπαδούς να έρχονται να μας υποστηρίζουν».

Για το τι πρέπει να γίνει για να κάνει η ομάδα το επόμενο βήμα με τη νέα χρονιά: «Έχουμε πολλή δουλειά αλλά δεν είναι η ώρα να μιλήσω για αυτό. Πρέπει να γίνουν πολλά. Θεωρώ όμως πως ο σύλλογος είναι σε πολύ καλό δρόμο».

Για τις φήμες για Εθνική Ισραήλ: «Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση, συνεχίζω εδώ και δεν υπάρχει κάτι άλλο για συζήτηση».

Οι δηλώσεις του Κοφί:

«Παλέψαμε το παιχνίδι, είναι καλό το αποτέλεσμα αφού ήταν δύσκολο κα σκληρό παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα θέλαμε πολύ να πάμε στην ομάδα στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά μέχρι το τέλος. Μου αρέσει η ομάδα, αγαπώ τον κόσμο. Είναι πολύ πολύ ωραία η Κύπρος, οι παραλίες, ο ήλιος και το φαγητό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα