«Λευκή» εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

«Λευκή» εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Στην ισοπαλία χωρίς τέρματα «κόλλησε» η ομάδα μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta.

Σε ένα παιχνίδι που είχε μπόλικο πάθος, δυνατές μονομαχίες και την απαιτούμενη ένταση, δεν επιτεύχθηκε κάποιο γκολ, παρά τις προσπάθειες και από τις δύο πλευρές. Οι ποδοσφαιριστές μας θα μπορούσαν σε κάποιες στιγμές να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαίες την κεφαλιά του Ντούρις από κοντά που πέρασε έξω, το δυνατό σουτ του Ράγιος που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πέρεθ και την κεφαλιά στο δεύτερο μέρος του Ράγιος την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ βρήκε και η ομάδα της Λευκωσίας.

Το αποτέλεσμα βάσει του τι έδωσαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται ως δίκαιο, παρά το γεγονός πως μια ισοπαλία απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο, δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Χαρούς, Κοφί, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (Οικονομίδης 73′), Πράνιτς, Ράγιος, Καλό (Αράζ 69′), Ντούρις (Παλάνκα 85′ )

Κίτρινες: Ντούρις, Σίλντενφελντ

Οι δηλώσεις του Πράνιτς: 

«Νομίζω ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο πλευρές, υπήρχε αρκετή πίεση. Στο τέλος ήταν αρκετά δύσκολο αλλά πρέπει να αρκεστούμε στον ένα βαθμό».

Για τις πολλές θέσεις που κλήθηκε ν’ αγωνιστεί: «Έπαιξα ξανά με την Πάφο. Δεν είναι κάτι νέο για μένα, μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Παίζω αριστερό, δεξί μπακ, χαφ, 10αρι παντού σχεδόν. Αλλά όχι φορ. Πάντα στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα».

Για το αν το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί: «’Είχαμε ευκαιρίες, είχε κι ο ΑΠΟΕΛ και στο τέλος μείναμε στο 0-0. Μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως νομίζω πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν μπορεί η ομάδα να παλέψει για τη δεύτερη θέση: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Τώρα θα δούμε το κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα. Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τίτλο και θα δούμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα, το χρειαζόμαστε γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές να αλλάζουμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό στο γιατρό του ΑΠΟΕΛ».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μόλις δύο μέρες για να προετοιμαστούμε. Κάποιοι παίκτες ήταν τραυματίες, άλλοι έπαιξαν ενώ ήταν άρρωστοι. Περίμενα ότι δεν θα ξεκινούσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Θεωρώ όμως ότι όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν καλύτεροι τακτικά. Δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες αλλά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους ποδοσφαιριστές γιατί δεν ήταν εύκολες αυτές οι στιγμές. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα