«

»

Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου

passa

Φίλες και φίλοι Ανορθωσιάτες,

 

Χριστός Ανέστη!

 

Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία. Είθε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές όλων μας.

Αυτές τις μέρες της χαράς και της αγάπης, η σκέψη μας ταξιδεύει στη σκλαβωμένη μας Πόλη, την Αμμόχωστό μας, και τα κατεχόμενα χωριά μας. Ευχή μου είναι σύντομα να έρθει και η Ανάσταση για την πατρίδα μας. Τα πάθη και ο Γολγοθάς της να λήξουν με το ποθούμενο μήνυμα της λευτεριάς της και της επιστροφής μας στις πατρογονικές μας εστίες.

Ο σύλλογός μας, η Ανόρθωση, που πορεύτηκε και πορεύεται το μεγάλο δικό της Γολγοθά της προσφυγιάς, με πίστη και καρτερία υπομένει και ονειρεύεται την ώρα της επιστροφής. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, η χολή και το όξος, ατσαλώνουν τη θέληση της να στέκεται περήφανη, σύμβολο αγώνα, φάρος ανέσπερου φωτός που δείχνει τον δρόμο προς το χρέος και το καθήκον, προς τον στόχο και τον σκοπό, προς την αρετή.

Καθήκον όλων μας, είναι να εργαστούμε μαζί, να κουβαλήσουμε όλοι το σταυρό της Ανόρθωσης, να μετέχουμε όλοι στα πάθη της, έχοντας πάντα κατά νου ότι μετά το σκοτάδι έρχεται το φως, μετά την λύπη έρχεται η χαρά, μετά το θάνατο η Ανάσταση!

 

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!

 

Αντρέας Παντελή

Πρόεδρος ΔΣ

Εταιρεία Ανόρθωση Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο)

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page