Προπώληση με Απόλλωνα (Προημιτελική φάση Κυπέλλου)

Προπώληση εισιτηρίων με ΑΕΛ (μέσω ΚΟΠ)

Αρχίζει από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (5/4), στις 12:00 το μεσημέρι, η προπώληση για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, μέσω του συστήματος της ΚΟΠ, με προτεραιότητα η οποία καθορίζεται από τους βαθμούς της Κάρτας Προνομίων, όπως προκύπτει μέσα από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, προσέλευσης σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και αγοράς προϊόντων από την Μπουτίκ.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι εξαιρετικά περιορισμένος, οπότε έχει δοθεί προτεραιότητα σε όσους βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τους βαθμούς της Κάρτας Προνομίου μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή στις 12:00. Από τις 12:01 της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι την Κυριακή του Πάσχα στις 12:00 θα έχουν την δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (ανεξαρτήτως πόντων) για αγορά εισιτηρίου.

Από εκεί και πέρα, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια, το σύστημα από την Κυριακή του Πάσχα στις 12:01 θα είναι ανοικτό προς όλους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Για ΚΑΝΟΝΙΚΟ εισιτήριο (Σχετική λίστα ΕΔΩ)
Για ΜΑΘΗΤΙΚΟ εισιτήριο (Σχετική λίστα ΕΔΩ)
Για ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο (Σχετική λίστα ΕΔΩ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ BARCODE

Για την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ (https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/) θα χρειαστεί η εισαγωγή και του barcode που υπάρχει στο εισιτήριο διαρκείας.

Οι τιμές έχουν οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 17 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Ανατολική και οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Από την ΚΟΠ διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σχετικά Νέα