Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου

Καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης στον Κωστάκη Καπιτανή

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 βρίσκει την οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με αισθήματα ικανοποίησης, περηφάνιας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Οι πλείστες αγωνιστικές ομάδες της Ανόρθωσης, σε όλα τα τμήματα έχουν υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους που έθεσαν εξ αρχής και αναμένεται να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Λοΐζο Λοΐζου, με τη σημερινή του μορφή, αποφάσισε να επαναδιεκδικήσει την επανεκλογή του στην επικείμενη Γενική Συνέλευση. Είμαστε σε επαφή με τους Υπεύθυνους και τα μέλη των Επιτροπών όλων των τμημάτων του Συλλόγου (Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Φούτσαλ Ανδρών, Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών), καθώς επίσης με τον Όμιλο Ποδηλασίας και την ομάδα Δρομέων του Συλλόγου, που ιδρύθηκαν κατά τη θητεία του παρόντος Δ.Σ., με στόχο να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που προηγήθηκε και να αναβαθμίσουμε όλες μας τις ομάδες.

Η παρούσα διοίκηση του Συλλόγου ανέλαβε στην πιο δύσκολη ίσως χρονική περίοδο εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας μετά την παραίτηση στο μέσο της σαιζόν 2016-17 του κ. Πουλλαίδη από την προεδρία της ποδοσφαιρικής Εταιρείας. Κατάφερε να επαναφέρει την ηρεμία και την ενότητα, και ταυτόχρονα ενδυνάμωσε τις άριστες σχέσεις με την ποδοσφαιρική Εταιρεία. Πλέον, μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της, με ομοψυχία και αφοσίωση για να υλοποιήσει ακόμη πιο ψηλούς στόχους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, διότι οι όποιες αγωνιστικές επιτυχίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πολύ καλή δουλειά και τη σωστή οργάνωση των τμημάτων υποδομής που αποτελούν το φυτώριο και το μέλλον της Ανόρθωσης.

Έχουμε αρχίσει την προσπάθεια αναβάθμισης των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 χρόνων, αναβαθμίσαμε τις σχέσεις και τις επαφές μας με τους δημόσιους φορείς, διοργανώσαμε και προγραμματίζουμε διάφορες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν την πολυεπίπεδη δράση και προφορά της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην 107ετή ιστορική διαδρομή της.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, πιστεύουμε ότι οφείλουμε να διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού το υφιστάμενο άριστο κλίμα. Με μοναδικό γνώμονα να δώσουμε στον περήφανο κόσμο της Ανόρθωσης την προοπτική να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και να αισθάνεται περηφάνια για ολόκληρο το οικοδόμημα της.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Λοΐζος Λοΐζου
Πρόεδρος

Σχετικά Νέα