Ανακοίνωση σχετικά με την Ετήσια και Εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Υπενθύμιση για την Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου

Ο Σύλλογος θα ήθελε να διευκρινίσει/υπενθυμίσει τα πιο κάτω σχετικά με την Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

  1. Δικαίωμα εισόδου στην Γ.Σ. θα έχουν ΜΟΝΟ εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης και της συνδρομής του 2018.
  1. Η είσοδος στην αίθουσα της Γ.Σ. θα γίνεται ΜΟΝΟ με επίδειξη της Ταυτότητας Μέλους ή με Βεβαίωση Εξόφλησης Συνδρομών.
  1. Για εξυπηρέτηση των Μελών θα υπάρχουν στον χώρο της Γ.Σ. τέσσερα επανδρωμένα συνεργεία (για Λευκωσία, για Λεμεσό/Πάφο, για Ελεύθερη Αμμόχωστο και για Λάρνακα) όπου μπορούν να εξοφλούνται οι οφειλές και να παραλαμβάνονται οι Ταυτότητες Μέλους ή οι Βεβαιώσεις Εξόφλησης Συνδρομών.
  1. Ψηφοδέλτια θα υπάρχουν μόνο σχετικά με την έγκριση ενός από τους δύο υποψήφιους Συνδυασμούς για την Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
  1. Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία για επιπρόσθετους Συμβούλους στο Δ.Σ. καθώς υπάρχουν μόνο 5 υποψηφιότητες (για 7 θέσεις) και έτσι όλοι οι υποψήφιοι θεωρούνται εκλεγέντες.
  1. Στο ψηφοδέλτιο για εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. του Συλλόγου, θα υπάρχουν ονομαστικά και οι δύο συνδυασμοί που επικυρώθηκαν από το Δ.Σ. και ο/η ψηφοφόρος θα καλεστεί να ψηφίσει είτε τον ένα είτε τον άλλο συνδυασμό.
  2. Τα Ψηφοδέλτια θα δοθούν στα Μέλη που θα είναι παρόντα στην Γενική Συνέλευση από την Εφορευτική Επιτροπή κατά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Σχετικά Νέα