«Κλείδωσε» η 3η θέση με εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας (βίντεο)

«Κλείδωσε» η 3η θέση με εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας (βίντεο)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η ομάδα μας για τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε της Ομόνοιας με 2-1, με τους Ντούρις και Ράγιος να χρίζονται σκόρερ.

Τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι, με την μια φάση να διαδέχεται την άλλη μπροστά από την εστία του Χριστοδούλου, με καμιά όμως από αυτές να μπορεί να στεφθεί με επιτυχία μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με την Ανόρθωση να έχει και πάλι την υπεροχή, η οποία μάλιστα καρποφόρησε στο 53ο λεπτό, με τον Καρλίτος να μπαίνει μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και με πάσα να βρίσκει τον επερχόμενο Ντούρις, ο οποίος από πολύ κοντά δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Ντούρις αυτή την φορά σε ρόλο δημιουργού, καθώς από δικό του γύρισμα η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ράγιος, με τον Ισπανό να επιχειρεί το πλασέ και την μπάλα να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Χριστοδούλου και αφού πρώτα κτύπησε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν μέχρι και το τέλος του αγώνα, ήταν σε μια από τις λιγοστές φάσεις που είχαν στο παιχνίδι, να μειώσουν με τον Ντέρμπισαϊαρ σε 2-1.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:  Χαρούς, Κοφί, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Καρλίτος (74’Γκάντσεφ), Ράγιος, Ντούρις, Βίκτορ, Αράζ (46’Παλάνκα), Οικονομίδης (87’Ματθαίου), Ντουγκλάο

Κίτρινες: Ντουγκλάο (3η), Αράζ, Ντούρις (3η), Κοφί

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος αυτή την στιγμή λόγω του ότι ήδη έχουμε εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή μας έξοδο.  Είναι επόμενο η πίεση που υπάρχει να κατεβαίνει κάπως. Ακόμη και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν είναι η  ίδια. Προσπαθήσαμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ίδια ενέργεια στο γήπεδο. Προέκυψαν κάποια αγωνιστικά προβλήματα αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν ήταν πολύ σοβαροί. Θεωρώ ότι δίκαια κερδίσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμη και αρκετές προϋποθέσεις που χρειαζόταν μια καλή πάσα.  Παρόλο που δεχθήκαμε στο τέλος γκολ νομίζω ότι περιορίσαμε στο μέγιστο την Ομόνοια αν και έκανε κάποιες ευκαιρίες.  Συγχαρητήρια στον σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα