Ολοκλήρωσε με εκτός έδρας ήττα (βίντεο)

Ολοκλήρωσε με εκτός έδρας ήττα (βίντεο)

Την εκτός έδρας ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, με τον Παλάνγκα να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος για την Ανόρθωση.

Καλύτεροι από τον αντίπαλο τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο 35λεπτο της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα άλλωστε και και την επίτευξη του τέρματος στο 25′ του αγώνα, όταν ο Παλάνγκα με πανέμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Πέρεθ και έκανε το 1-0.

Στο επόμενο 10λεπτο που ακολούθησε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που κατάφεραν να πετύχουν στο 43′ μετά από κεφαλιά του Ενσούε.

Χωρίς τις πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μισάωρο του δευτέρου ημιχρόνου, με την ομάδα της Λευκωσίας να κρατά περισσότερο μπάλα αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Χάρους. Αντιθέτως ήταν η Ανόρθωση αυτή που βρήκε τη κορυφαία στιγμή στο παιχνίδι, όταν η κεφαλιά του Οικονομίδη σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον Πέρεθ ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο έδαφος.

Αφού δεν έγινε το 2-1 από την ομάδα μας στη δική μας μεγάλη φάση, έγινε από τους γηπεδούχους στο 88′, με τον Ποτέ να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

Χαρούς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Κοφί, Στρούνα, Βίκτορ, Οικονομίδης, Νόσα, Ράγιος, Καλό (62′ Αράζ), Παλάνκα (80′ Ματθαίου)

Κίτρινες:

Καρλίτος, Παλάνκα, Ιγκιεμπόρ, Βίκτορ, Στρούνα

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα