Συγχαρητήρια Ανόρθωσης στο Δρ Κυριακό Γιάγκου

Συγχαρητήρια Ανόρθωσης στο Δρ Κυριακό Γιάγκου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της εταιρείας Ανόρθωση Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λτδ επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον αναπληρωτή της πρόεδρο, Δρα Κυριακό Γιάγκου, για την πρόσφατη εκλογή του στην προεδρία της καρδιολογικής εταιρείας Κύπρου για τη διετία 2018-2020.

Το γεγονός αυτό αποτελεί επιβράβευση της παρουσίας και της συμβολής του Δρος Γιάγκου στα καρδιολογικά δρώμενα του τόπου μας, καθιστώντας τον, ένα εκ των νεαρότερων προέδρων που είχε ποτέ η καρδιολογική εταιρεία Κύπρου.

Ο Δρ Κυριακός Γιάγκου κατέχει εξειδίκευση στην καρδιολογία των σπορ (MSc in Sports Cardiology), όντας ο πρώτος απόφοιτος διεθνώς του σχετικού προγράμματος από το πανεπιστήμιο St. George’s του Λονδίνου, ενός κέντρου διεθνούς αριστείας, με το οποίο η ομάδα μας έχει αποκτήσει σύνδεση για θέματα που αφορούν σε προαθλητικό έλεγχο και καρδιαγγειακές παθήσεις αθλητών. Η διατριβή του, σε θέμα συναφές με τη συμπεριφορά της αορτής των εφήβων ποδοσφαιριστών στην άσκηση, αναμένεται να συμβάλει στη δημιουργία σχετικών διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών διάγνωσης περιστατικών με παθολογία αορτής.

Ευχόμαστε στον Κυριακό και στο υπόλοιπο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της καρδιολογικής εταιρείας Κύπρου καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες.

Σχετικά Νέα