Ο ΚΟΑ παρουσίασε την Κάρτα Φιλάθλου

Ο ΚΟΑ παρουσίασε την Κάρτα Φιλάθλου

Σε Συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες για την κάρτα φιλάθλου, η οποία θα είναι απαραίτητη για είσοδο στους αθλητικούς χώρους όλων των ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, χειροσφαίριση) από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, κανένας φίλαθλος, άνω των 14 ετών, δεν θα μπορεί προμηθευτεί εισιτήριο για να εισέλθει σε αθλητικό χώρο, χωρίς προηγουμένως να εγγραφεί στο Μητρώο Φιλάθλων και να αποκτήσει την κάρτα του.

Για έκδοση κάρτας φιλάθλου, θα λειτουργούν συνεργεία σε όλα τα Στάδια που φιλοξενούν ποδοσφαιρικούς αγώνες πρώτης Κατηγορίας εκτός από το Παραλίμνι, όπου η έκδοση της κάρτας θα γίνεται στο Δημοτικό Μέγαρο. Συνεργείο θα λειτουργεί και στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Επίσης, η διαδικασία θα γίνεται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.theasis.cy.net/koa/

Η διαδικασία απόκτησης κάρτας φιλάθλου αρχίζει από τις 25 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο και θα ακολουθήσουν το ΓΣΠ και το «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 26 Ιουλίου και Παγκύπρια, από τις 27 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (www.cyprussports.org) και στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης (22860990) το οποίο λειτουργεί από τις 15/7 μέχρι και τις 31/8 ως εξής:

Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00-17:00

Παρασκευή: 08:00-16:00

Μέρες και ώρες Λειτουργίας Κέντρων Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλων:

Τα Κέντρα θα λειτουργούν από τις 26/7/2018 μέχρι τις 31/8/2018 τις πιο κάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-15:00 και 16:00-20:00

Σάββατο 09:00-14:00

Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α΄κατηγορίας και μόνο στα στάδια που πραγματοποιούνται αυτοί.

Κόστος εγγραφής:

  1. Για ηλεκτρονική κάρτα το κόστος είναι ένα (1) Ευρώ και μπορεί να εκδοθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.theasis.cy.net/koa/
    Σημειώνεται ότι μετά την ηλεκτρονική εγγραφή ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ένα από τα Κέντρα Εγγραφής για εξακρίβωση στοιχείων και ενεργοποίηση της κάρτας.
  2. Για έκδοση πλαστικής κάρτας το κόστος είναι τρία (3) ευρώ.
    Σημειώνεται ότι με την έκδοση πλαστικής κάρτας ο δικαιούχος θα την παραλαμβάνει και ηλεκτρονικά.

Σχετικά Νέα