Ποδαρικό στην Ευρώπη με ανατροπή (βίντεο)

Ποδαρικό στην Ευρώπη με ανατροπή (βίντεο)

Με νίκη επέστρεψε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα η ομάδα μας, καθώς επικράτησε της Λάτσι με 2-1, με τους Πράνιτς και Σισέ να πετυχαίνουν τα τέρματα, με τα οποία επήλθε και η ολική ανατροπή.

Η Λάτσι ήταν αυτή που προηγήθηκε στον αγώνα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα προηγουμένως δεν υπήρξε απειλητική. Το συγκεκριμένο τέρμα δημιούργησε επιπλέον πίεση στους ποδοσφαιριστές μας, που αν και προσπάθησαν δεν βρήκαν τις απαιτούμενες λύσεις μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα στο β’ ημίχρονο ήταν διαφορετική προς το καλύτερο, με την ομάδα μας να παρουσιάζεται βελτιωμένη και με δύο γκολ στο 52′ και στο 59′ να αποκτάει προβάδισμα στο σκορ. Μέχρι και τη λήξη του αγώνα υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, καμιά όμως από αυτές δεν κατέληξε σε τέρμα μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Κίτρινες: Οικονομίδης

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: Φιλγκέιρας, Κοφί, Πράνιτς, Σίλντεφελντ, Σωτηρίου, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (Οικονομίδης 34΄), Ράγιο, Μπέκα (Εγγλέζου 80΄), Σισέ, Ντούρις

Οι δηλώσεις του Πράνιτς:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα και πιο απλά. Δεν πάμε να προστατεύσουμε το 2-1. Πάμε να νικήσουμε στην Αλβανία. Είμαστε καλύτερη ομάδα στα χαρτιά αλλά πρέπει να το δείξουμε. Να έχουμε οργάνωση και συγκέντρωση έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Αυτοί μόνο αμύνονταν, είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να πάμε στην Αλβανία να κερδίσουμε. Πρέπει να παίζουμε πιο απλά και να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

Για το πως είδε το παιχνίδι:

«Δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ και στην συνέχεια τρέχαμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι θετικό που κάναμε την ανατροπή. Είναι σημαντικό για την ομάδα μου, γνωρίζουμε πάντα πως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν έχει την δική του σημασία. Είναι το πρώτο ημίχρονο και περιμένουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο:

«Πιστεύω πως το γκολ που δεχθήκαμε μας έβαλε μεγάλη πίεση. Προτιμώ να κρατήσω στον εαυτό μου τι είπα στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο».

Για τις απουσίες:

«Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι αλλά μας έλειπαν τρεις ποδοσφαιριστές. Θέλουμε ακόμη τέσσερις μεταγραφές. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία ξέρει να αμύνεται».

Για τον Λαβόρδε:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εκεί που θέλουμε ενίσχυση. Θα προτιμήσω να μιλήσω στον πρόεδρο για τον παίκτη που θέλουμε παρά εδώ».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα