Ρόνι Λέβι: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου»

Ρόνι Λέβι: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν τον αγώνα πραγματοποίησε η ομάδα μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου όπου διαμένει, με τον προπονητή μας, Ρόνι Λέβι, να αναφέρεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λάτσι όπως  και για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κατά πόσο τον προβληματίζει το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ματς;
«Το σημαντικό είναι να περάσουμε. Μπορούμε να το καταφέρουμε και χωρίς να σκοράρουμε. Ερχόμαστε με πλεονέκτημα τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι αν και είναι επικίνδυνο το σκορ. Σίγουρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μου, ότι θα ολοκληρώσουμε την δουλειά».

Για το ποιο είναι το κλειδί της πρόκρισης;
«
Στον πρώτο αγώνα ελέγξαμε τον αγώνα. Ο αντίπαλος δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Τώρα θα είναι διαφορετικό αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Είναι λογικό στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν οι παίκτες να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι που θα το χαρακτήριζα ως κλειδί. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και αν μείνουμε ενωμένοι, πιστεύω ότι θα περάσουμε».

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο στο δικό του γήπεδο:
«Δεν είμαστε βέβαιοι για το πως θα παίξουν. Στο πρώτο παιχνίδι έκαναν μαζική άμυνα. Ίσως να ακολουθήσουν αυτό τον τρόπο, ίσως να πιέσουν από το ξεκίνημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον οποιοδήποτε τρόπο επιλέξουν να αγωνιστούν».

Για το αν θα παίξει με δυο επιθετικούς αφού επιστρέφει ο Κατσαράβα:
«Ίσως παίξουμε με έναν στράικερ, ίσως με δυο, ίσως το αλλάξουμε στην διάρκεια του αγώνα. Θα δούμε ποιο σύστημα είναι το καλύτερο, αφού είναι κάτι που θα δοκιμάσω αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν».

Για τις επόμενες κινήσεις μετά τον Λαβόρδε και τον Κόρχουτ:
«Ο Κόρχουτ παίζει αριστερά στην άμυνα και μας δίνει την επιλογή να παίζει ο Πράνιτς στο κέντρο. Είναι ένας καλός παίκτης, διεθνής, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ισραήλ που τα τελευταία τρία χρόνια κατακτάει το πρωτάθλημα. Τώρα η ομάδα είναι γεμάτη. Ίσως να γίνουν άλλες 1-2 κινήσεις με ακραίο επιθετικό και μέσο. Εξαρτάται και από το τι θα βρούμε στην αγορά».

Για το ότι η Ανόρθωση έχει πλέον βάθος και ποιότητα και αν είναι έτοιμη για το κάτι παραπάνω:
«Είναι αλήθεια. Πέρσι είχαμε μια πολύ δύσκολη δουλειά, αλλάξαμε σχεδόν όλη την ομάδα. Τώρα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό και να φέρουμε μερικούς νέους παίκτες. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε περισσότερες επιλογές και ποιότητα. Συνέχεια λέω ότι η δύναμή μας είναι να μένουμε ενωμένοι ως ομάδα».

Για την επιστροφή Λαβόρδε:
«Είναι σίγουρα θετικό ότι επέστρεψε ο Λαβόρδε, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν και κάτι που περίμενε ο κόσμος μας, είναι σαν να επέστρεψε στο 2ο του σπίτι. Τον περιμένουνε να μας δώσει την ποιότητά που έχει ως ποδοσφαιριστής όπως και τις εμπειρίες που απεκόμισε και είμαι σίγουρος ότι θα ενσωματωθεί γρήγορα με την ομάδα».

Σχετικά Νέα