Ισόπαλο 3-3 το φιλικό με τον Ερμή

Ισόπαλο 3-3 το φιλικό με τον Ερμή

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις και γκολ και από τις δύο πλευρές, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 3-3 με αντίπαλο τον Ερμή στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Ιγκιεμπόρ και Ντούρις που σκόραρε δις.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, για να κάνουν το 2-0 στο 35ο, όταν ο επιθετικός των «φτεροπόδαρων» εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φιλγκέιρας και από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Παρά το ότι υπήρξε πίεση για μείωση του σκορ από τους ποδοσφαιριστές μας, δεν ήρθε το γκολ, με το 2-0 να είναι και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο το σύνολο του Ρόνι Λέβι, με τον Ιγκιεμπόρ να μειώνει το σκορ σε 2-1 έπειτα από κοντινή προβολή. Εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε ο Ερμής, όταν η ασυνεννοησία των Σίλντενφελντ και Φιλγκέιρας είχε ως αποτέλεσμα το αυτογκόλ του πρώτου.

Στη συνέχεια του αγώνα και μέχρι και το τέλος του, η ομάδα μας πίεσε ασφυκτικά την άμυνα του Ερμή, με αποτέλεσμα ο Ντούρις με δύο τέρματα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ενώ θα μπορούσε να επιτευχθεί και ένα τέταρτο τέρμα στις ευκαιρίες που ακολούθησαν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 3-3.

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ρόνι Λέβι:

38292754_2204809162879696_7512770572418285568_o

Στο β’ ημίχρονο πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή οι Οικονομίδης, Φύτος Κυριάκου, Σισέ και Κατσαράβα.

Σχετικά Νέα