Κλιμάκιο Λάρνακας: Life coach και διατροφολόγος για τα παιδιά της Ακαδημίας

Δοκιμαστικά και Εγγραφές για το κλιμάκιο Λεμεσού/Πάφου των Ακαδημιών

Στα πλαίσια επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρουμε, το Κλιμάκιο μας εισάγει από την νέα περίοδο δύο νέες υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ προς τα παιδιά μας.

Εισάγουμε τον θεσμό του LIFE COACH (Δεξιότητες Ζωής). Ένα νέο πρόγραμμα που εισάγει η Ακαδημία μας για πρώτη φορά. Δεξιότητες ζωής, είναι οι ικανότητες οι οποίες συμβάλλουν σε μια πετυχημένη, παραγωγική και γεμάτη ικανοποίηση ζωή.

Επίσης, ενσωματώνουμε στην ομάδα μας ειδική διατροφολόγο, η οποία θα παρέχει συμβουλές σωστής διατροφής στα παιδιά μας. Για τον σκοπό αυτό, η Ακαδημία μας έχει προμηθευτεί συσκευή μέτρησης η οποία συνδέεται με ειδική εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδο των παιδιών και να προσαρμόζουμε τους στόχους μας..

Καλωσορίζουμε την Λία Μισιελλή στην Ομάδα μας!

liaa
Η Λία στοχεύει στην σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών μας, ενημερώνοντας τόσο τους γονείς αλλά και τα παιδιά, γύρω από θέματα διατροφής. Παράλληλα, κύριος στόχος είναι τα παιδιά μας να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συμπεριφορές. Ας την αφήσουμε να μας συστηθεί!

«Είμαι η Λία Μισιελλή και εργάζομαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος τα τελευταία 18 χρόνια. Σπούδασα στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια 1996—2000. Εργάστηκα τα πρώτα χρόνια σε γυμναστήριο και μετά ως διαιτολόγος στο bodyline Λάρνακας. Από το 2002 μέχρι και σήμερα, διατηρώ προσωπικό χώρο εργασίας. Το 2004 ειδικεύτηκα στο τεστ δυσανεξίας τροφίμων στη Γερμανία, το οποίο είναι το δεξί μου χέρι μέχρι και σήμερα. Το 2017 μετά από εκπαίδευση, έφερα στην Κύπρο το μηχάνημα θεραπείας βελονισμού LUXOMED, το οποίο είναι γαλλικής προέλευσης και βοηθά σε θεραπείες λαιμαργίας, στρες, ημικρανιών κλπ. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο προσωπικό μου γραφείο στο Μενεού και στο Συνέσιο Ιατρικό Κέντρο στη Λάρνακα. Στόχος μου, ένα καλύτερο αύριο όσον αφορά την υγεία των μικρών μας που με τόσο κόπο και χρόνο προσπαθούμε εμείς οι γονείς να τους προσφέρουμε… ευχαριστώ!!»

Καλωσορίζουμε την Μελίνα Θεοδούλου στην Ομάδα μας!

lia
Η Μελίνα στοχεύει την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής (LIFE COACH) στα παιδιά μας. Ένα νέο πρόγραμμα που εισάγει η Ακαδημία μας για πρώτη φορά. Ας την αφήσουμε να μας συστηθεί!

«Ονομάζομαι Μελίνα Θεοδούλου. Είμαι απόφοιτος του Open University με σπουδές στην Κοινωνιολογία και την Κοινωνική Πολιτική. Είμαι εγκεκριμένη, δασκάλα και σύμβουλος της φιλοσοφίας της Louise Hay την οποία διδάσκω μέσα από σεμινάρια, εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες.

Η Louise Hay, συγγραφέας, δασκάλα και σύμβουλος βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους αλλάζοντας τις σκέψεις τους και μαθαίνοντας ν’ αγαπούν τον εαυτό τους. Η δουλειά της βοήθησε και μένα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Μέσα από τη δική μου δουλειά ενθαρρύνω ανθρώπους ν’ αναγνωρίσουν τη μοναδικότητα τους και μέσα απ’ αυτή να βρουν τη δύναμη να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται και που τους αξίζει.»

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 70009992 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] .

Οι εγγραφές για την νέα περίοδο για παιδιά ηλικίας 4 μέχρι 12 ετών θα γίνουν στην ΜΠΟΥΤΙΚ της Ανόρθωσης (Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος) στις 27 και 28 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 4:00μμ – 6:00 μμ .

Σχετικά Νέα