«Λευκή» ισοπαλία στο Στάδιο Αμμόχωστος

«Λευκή» ισοπαλία στο Στάδιο Αμμόχωστος

Στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Αλκή έμεινε η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, μετρώντας έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι απώλειες βαθμών.

Αρκετά καλή εικόνα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, εκεί όπου έφτιαξαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο και πάλι κάποια από αυτές να καταλήξει σε τέρμα. Όσο περνούσε ο χρόνος και το γκολ δεν ερχόταν, η πίεση στη δική μας πλευρά μεγάλωνε, την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Αλκής αποκτούσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν τον ένα βαθμό.

Παρά τις αλλαγές και την συνεχή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού το γκολ δεν ήρθε ποτέ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί χωρίς τέρμα και οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

42503825_2288770644483547_1581872653101170688_o

Βάργκιτς, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Πράνιτς, Μπέκα, Ντούρις (64΄Λαβόρδε)

Κίτρινες: Κοφί, Λαβόρδε

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα αμυνόταν. Σε τέτοιου είδους αγώνες, όταν σκοράρεις νωρίς ανοίγονται περισσότεροι δρόμοι. Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ ο αντίπαλος πήρε αυτοπεποίθηση και δεν βρήκαμε αρκετές λύσεις για δημιουργία ευκαιριών. Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα γνωρίζει τον τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες αφού θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Μια επερχόμενη νίκη και καλές εμφανίσεις θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε. Είμαστε μια δυνατή ομάδα και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρούμε τον δρόμο μας. Συγχαρητήρια στην Αλκή και τον προπονητή τους. Καλή συνέχεια».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα