Pre Game: Μονόδρομος η νίκη με την Αλκή Ορόκλινη

Pre Game: Μονόδρομος η νίκη με την Αλκή Ορόκλινη

Την Αλκή Ορόκλινη εκτός έδρας (23/9, 20:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, έχοντας ως μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική.

Προπώληση με Αλκή Ορόκλινη

Προπονητής της Αλκής Ορόκλινη είναι ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος ανέλαβε χρέη τεχνικού τη φετινή σεζόν. Η ομάδα της Λάρνακας τερμάτισε στην 11η θέση την περσινή σεζόν σε σύνολο 36 αγώνων, πετυχαίνοντας 11 νίκες, την ίδια στιγμή που 6 αγώνες της έληξαν ισόπαλοι ενώ 19 φορές γνώρισε την ήττα. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στη τελευταία θέση σε σύνολο 3 αγώνων, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ ενώ έχει δεχτεί 7.

Όσο αφορά την προετοιμασία της δικής μας ομάδας, στη χθεσινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Απομένουν ακόμη δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Μιχάλη Μαρίνου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

Στην αναμέτρηση που έγινε με την Αλκή Ορόκλινη την περσινή σεζόν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα μας επικράτησε με 1-0.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Σχετικά Νέα