Εκτός έδρας συμβιβασμός στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Εκτός έδρας συμβιβασμός στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης

Δύο βαθμούς στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης «άφησε»  η ομάδα μας, καθώς εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Πάφος FC στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Το γκολ για την Ανόρθωση σκόραρε ο Ρούμπεν Ράγιος στο 20ο λεπτό, με τον Ανγκούλο να ισοφαρίζει για την ομάδα του στο 82ο λεπτό.

Με μπόλικη ενέργεια και διάθεση μπήκε στο παιχνίδι το σύνολο του Ρόνι Λέβι, θέλοντας να επιβληθεί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα του αντιπάλου. Πέρα από μια φάση της γηπεδούχου ομάδας στα αρχικά στάδια από ένα λάθος γύρισμα του Πράνιτς η Πάφος FC δεν απείλησε καθόλου σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη η ομάδα μας προσπαθούσε την ίδια στιγμή να διασπάσει την άμυνα της Παφιακής ομάδας, όντας επικίνδυνη σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιαζόταν.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Μικελτάντζε κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή το οποίο απόκρουσε ασταθώς ο Μολ, ο Ράγιος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας πίεσε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνο και για ένα δεύτερο γκολ χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει κατορθωτό.

Στο β’ ημίχρονο έπεσε κάπως ο ρυθμός, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι καλές στιγμές που θα μπορούσαν να φέρουν και ένα δεύτερο γκολ για την ομάδα μας. Λίγο μετά το 55ο λεπτό και αφού παρέμεινε το εύθραστο 1-0 η Πάφος FC ξεκίνησε να πίεζει για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να δημιουργεί πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Βράγκιτς. Τελικά μετά από μια φάση διαρκείας στο 82ο λεπτό και κακή αντίδραση της άμυνας της ομάδας μας ο Ανκκούλο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Βράγκιτς φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, καθώς οι όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας μέχρι και την λήξη του αγώνα δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:.

40472346_2258427127517899_6215625917142663168_o

*Πέρασαν στο παιχνίδι σαν αλλαγή οι Σισέ, Μπεσάτ και Κατσαράβα αντικαθιστώντας τους Εγγλέζου, Μικελτάντζε και Ράγιος.

Κίτρινες: Σίλντενφελντ

Οι δηλώσεις του Βράγκιτς:

«Δύσκολο παιχνίδι. Σκοράραμε στο πρώτο μέρος, δεχτήκαμε όμως ένα τυχερό γκολ και δεν πήραμε την νίκη. Με το 1-0 περιμέναμε τις ευκαιρίες μας. Κάναμε μία – δύο καλές σέντρες όμως δεν τα καταφέραμε και μας τιμώρησαν. Νιώθω πολύ καλά στην Κύπρο, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Είμαι απογοητευμένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0.

Παρά το γεγονός πως μας πίεσε η Πάφος στην επανάληψη δεν μας έκανε ευκαιρίες. Περιμένω από την ομάδα μου να βρίσκει τον τρόπο να κρατάει το αποτέλεσμα και παράλληλα να βρίσκει και δεύτερο γκολ.

Θεωρώ πως εδώ πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε δυνατή ομάδα και θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα