Απρόσμενη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα (βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 3-2 γνώρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, παραμένοντας χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός πως ήταν η ομάδα μας αυτή που μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στον αγώνα, εντούτοις το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Μοράις να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Αλ Τάμαρι. Η απάντηση ήρθε μερικά λεπτά αργότερα, με τον Ντουγκλάο να κερδίζει τους πάντες στον αέρα, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με καρφωτή κεφαλιά.

Η ολική ανατροπή του σκορ ήρθε στο 33ο λεπτό, με τον Πράνιτς να σκοράρει από τα έντεκα βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Ράγιος. Κάπου εκεί και μετά το υπέρ μας προβάδισμα ελέγχαμε τον αγώνα, με τους γαλαζοκίτρινους ωστόσο να κερδίζουν εκ νέου πέναλτι, με τον Μοράις να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-2, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα.

Με την ομάδα μας να ψάχνει το τρίτο γκολ που θα της έδινε την νίκη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τους Ιγκιεμπόρ και Ράγιος να χάνουν καλή ευκαιρία να το πετύχουν, με το σουτ όμως του Νιγηριανού να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Ρομό και αυτό του Ισπανού να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η υπεροχή της Ανόρθωσης τελικά δεν καρποφόρησε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική ίσως ευκαιρία που βρήκαν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν το τρίτο γκολ, το οποίο ήταν και αυτό που τους χάρισε την νίκη. Μετά από αυτό το τέρμα λόγω των πολλών διακοπών και καθυστερήσεων, δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει όπως διαμορφώθηκε από το 55ο λεπτό.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

43379723_2306059196088025_6926631021119012864_o

Βάργκιτς, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Μπεσάτ (57΄Εγγλέζου), Μπέκα (72′ Λαβόρδε), Ντούρις (83′ Κατσαράβα)

Κίτρινες: Ιγκιεμπόρ, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Βίκτορ, Εγγλέζου, Λαβόρδε

Οι δηλώσεις του Σίμου Ταραπουλούζη:

«Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Το παιχνιδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Ελπίζω ο νέος προπονητής να διορθώσει τα πράγματα για να βγούμε τουλάχιστον στην Ευρώπη.»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

 

Σχετικά Νέα