Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (βίντεο)

Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, μένοντας χωρίς νίκη για 6ο διαδοχικό παιχνίδι.

Με όρεξη και διάθεση μπήκαν στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με τον Λαβόρδε να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα, όταν το σουτ του αποκρούστηκε από τον Τόνιο σε κόρνερ. Άλλες δύο φάσεις για να ανοίξει το σκορ είχε η ομάδα μας, με τις κεφαλιές των Κάτσαρ και Σίλντενφελντ να καταλήγουν ελάχιστα έξω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ό,τι δεν έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας, το έκαναν αυτοί της ΑΕΚ, καθώς στο 33ο λεπτό και στη πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία τους στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Τέτε να χρίζεται σκόρερ. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενουμένων ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με παρόμοιο τρόπο, όπως και στο πρώτο μέρος, μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, ψάχνοντας να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Απεναντίας, ήταν η ομάδα της Λάρνακας αυτή που και πάλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν εκμεταλλεύτηκε το κενό που δημιουργήθηκε στα μετόπισθεν της δικής μας ομάδας, με τον Φλοριάν να πετυχαίνει το γκολ και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Αν και ήρθε η μείωση του σκορ από τον Ντουγκλάο στο 71ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Βραζιλιάνου αμυντικού, εντούτοις η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε μια ακόμη εντός έδρας ήττα, η οποία ήταν και η 3η συνεχόμενη στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

44979668_2338811476146130_6782668338741903360_o

Δημητρίου, Μπεσάτ(Εγγλέζου), Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Κάτσαρ(Οικονομίδης), Ράγιος, Λαβόρδε, Μπέκα(Κατσαράβα), Ντούρις

*Τη θέση του Πράνιτς στην ενδεκάδα πήρε ο Ράγιος καθώς ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Κίτρινες: Ντούρις, Λαβόρδε

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη της, μετά και το δύσκολο παιχνίδι που είχε με την Λουντογκόρετς. Κάναμε κάποιες αλλαγές, ήμασταν λίγο διαφορετικοί σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι διότι δεν ήμασταν ικανοποιημένοι.

Στα πρώτα στάδια η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αν και δεν ήταν επικίνδυνη. Δεν κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε στο ξεκίνημα, γι’ αυτό αντικατέστησα τον Μπέκα με τον Κατσιαράβα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Αντίθετα κάναμε κάποια εύκολα λάθη με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αλλαγμένοι, αλλά μετά από ένα λάθος έγινε το 2-0. Εκμεταλλευτήκαμε μια στημένη φάση και σκοράραμε. Παίξαμε με καρδιά και προσπαθήσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι για να διαχειριζόμαστε παιχνίδια όπως αυτό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα