Επώδυνη ισοπαλία στο «Τάσος Μάρκου» (βίντεο)

Επώδυνη ισοπαλία στο «Τάσος Μάρκου» (βίντεο)

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ομάδα μας με αντίπαλο την Ένωση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, αφήνοντας άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που γίνεται για υλοποίηση των στόχων μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση της Ανόρθωσης δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ μετά από κεφαλιά του Ουντόζι μέσα στην περιοχή μας, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Αν και έγινε προσπάθεια για να έρθει η ισοφάριση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, εντούτοις οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας δεν ήταν αρκετές για να γίνουμε επικίνδυνοι μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η ομάδα μας έδειξε μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο αλλά σίγουρα όχι στο σημείο που χρειαζόταν και έπρεπε σύμφωνα πάντα και με την εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός πως βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Ένα διώξιμο του Ιγκιεμπόρ από την άμυνα στο 75ο λεπτό βρήκε τον Κατσαράβα, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα, συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Ντούρις, με τον Σλοβάκο από πολύ κοντά να νικάει τον Κλεϊμαν και με πλασέ να κάνει το 1-1.

Το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το 75′ παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για να πάρουν την νίκη με αποτέλεσμα Ανόρθωση και ΕΝΠ να πάρουν από ένα βαθμό.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

44356017_2325715394122405_8277237183027347456_o

Βάργκιτς, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος (Κατσαράβα), Πράνιτς, Μπέκα, Ντούρις

Κίτρινες: Ιγκιεμπόρ, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Κατσαράβα

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Είχα οκτώ μέρες να δουλέψω και αυτό ήταν αρκετά δύσκολο, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο που ήθελα κάποια πράγματα και δεν έγιναν. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποια σωστά πράγματα και με τις εσωτερικές αλλαγές βελτιωθήκαμε καπώς. Βάσει της εικόνας που είχαμε και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως το 1-1 ήταν δίκαιο αλλά αυτό δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε τη νίκη αλλά το 1-1 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα