Γιούργκεν Στρέπελ: «Έχω δει μαχητικό πνεύμα στους ποδοσφαιριστές μου» (βίντεο)

Γιούργκεν Στρέπελ: «Έχω δει μαχητικό πνεύμα στους ποδοσφαιριστές μου» (βίντεο)

Δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Γιούργκεν Στρέπελ πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον Ολλανδό τεχνικό να αναλύει αλλά και να εξηγεί το πλάνο και τις σκέψεις του στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Στρέπελ:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Θέλω να κάνω το κόσμο της ομάδας περήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία. Στόχος της Ανόρθωσης είναι η αναγέννηση. Είμαστε στην 8η θέση, δεν είναι θέση για την Ανόρθωση αυτή. Έχω γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές. Έχω δει μαχητικό πνεύμα στις προπονήσεις και αυτό μου άρεσε. Είμαι Ολλανδός, και μου αρέσει να αγωνίζομαι με συγκεκριμένο τρόπο. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως είναι σημαντικό για μένα να παίρνουμε την ουσία στο τέλος».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ανόρθωση:
«Έχω τη δική μου οπτική γωνία για το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα θα υπάρξουν δυσκολίες. Ίσως να δυσκολευτούμε λίγο στην αρχή να αφομοιώσουμε τη δική μου φιλοσοφία».

Για το σύστημα: 
«Δεν είναι τόσο θέμα συστήματος, αν παίξουμε 4-3-3 ή 4-2-3-1. Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες στο γήπεδο παρά το σύστημα που θα ακολουθήσουν».

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντελή:

«Ξέρουμε όλοι ξεκινήσαμε τη χρονιά με πολλές προσδοκίες, αλλά στην πορεία ανατράπηκαν αυτά που θέλαμε. Η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να πάρουμε άλλα μέτρα για ανάκαμψη. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και πιστεύουμε σε αυτό το υλικό που υπάρχει. Θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί, αναπάντεχα. Αυτή η ομάδα μπορεί να μας ανταμείψει στο τέλος. Με το που αρχίσαμε να ψάχνουμε για προπονητές, υπήρχαν πολλά ονόματα και στην πορεία ανατράπηκαν κάποια πράγματα. Θεωρήσαμε ότι ο καταλληλότερος για να μας πάρει μπροστά είναι ο κ. Στρέπελ. Τον καλωσορίζω, πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα καλύπτει το χαμένος έδαφος. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μουρμούρα για την εικόνα μέχρι στιγμής. Χρειάζεται ομοψυχία και ομόνοια. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε αυτή την ομάδα και πιστεύουμε ότι θα φτάσει στην επιτυχία. Δεν θέλω να παρασύρονται από οποιεσδήποτε συζητήσεις καφενείου. Η ομάδα έχι αρκετά καλό υλικό. Ο νέος προπονητής, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βοηθήσει. Είμαστε μέσα στα οικονομικά πλαίσια. Η Ανόρθωση πάντα θα πρέπει να τρέχει για να προφτάνει τα οικονομικά. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε».

Βίντεο από τη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Φωτογραφίες:

Σχετικά Νέα