Pre Game: Νίκη πάση θυσία

Pre Game: Νίκη πάση θυσία

Την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας (20/10, 17:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με τη νίκη να είναι μονόδρομος μετά τα τελευταία μη νικηφόρα αποτελέσματα.

Προπονητής της Ένωσης από τις αρχές Νοεμβρίου του 2017 είναι ο Αντρέ Πάους, ο οποίος τη περσινή σεζόν οδήγησε την ομάδα του Παραλιμνίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας, κερδίζοντας έτσι και την άνοδο στην 1η κατηγορία. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στη 10η θέση με 3 βαθμούς, μετρώντας 1 νίκη και τέσσερις ήττες. Έχει πετύχει 6 γκολ ενώ έχει δεχτεί 13.

Όσο αφορά την προετοιμασία της δικής μας ομάδας, αυτή ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών (3).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κυριάκος Χριστοδούλου με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Νίκο Καλησπέρα. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή και παρατηρητής διαιτησίας ο Μάριος Τσαγγάρης.

Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου»  για το θεσμό του πρωταθλήματος ήταν το 2015, με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 2-0. Με το ίδιο σκορ επικρατήσαμε και στο παιχνίδι που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ίδια σεζόν.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα