Φιλική επικράτηση επί της ΠΑΕΕΚ (βίντεο)

Φιλική επικράτηση επί της ΠΑΕΕΚ (βίντεο)

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα μας σε φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, επικρατώντας της ΠΑΕΕΚ με 3-1. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μπέκα και Φύτος Κυριάκου, με το Γεωργιανό διεθνή να σκοράρει δις.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό, όταν ο Κυριάκου μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά έπειτα από ωραία ενέργεια και με πάσα ακριβείας βρήκε τον Μικελτάντζε, ο οποίος από κοντά δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0.

Το 2-0 επιτεύχθηκε στο 38′ με τον Κυριάκου να σκοράει με κοντινή κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Τους ίδιους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ είχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας, σε μια πανομοιότυπη φάση, με τον Κυριάκου να βγάζει ωραία μπαλιά στον Μπέκα, ο οποίος με προβολή στον αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1 με ένα μακρινό σουτ του Κιντέλα, ένα σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

received_1127058767442562
Βάργκιτς, Σωτηρίου, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπεσάτ, Βίκτορ, Κοφί, Εγγλέζου, Κυριάκου, Λαβόρδε, Μικελτάντζε

*Στο β’ ημίχρονο πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή οι Στέμμερ, Γεωργαλλίδης και Ράγιος, με τους πρώτους δύο να πραγματοποιούν μάλιστα και ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα