Εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (βίντεο)

Εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (βίντεο)

Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ γνώρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, αποτέλεσμα που την φέρνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με διάθεση μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας και λίγο έλειψε στη πρώτη της ευκαιρία πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου να ανοίξειτο σκορ. Συγκεκριμένα ο Στεφανέλι κέρδισε τη μπάλα, πάτησε περιοχή, το συρτό σουτ που επιχείρησε ωστόσο πέρασε ελάχιστα έξω.

Ό,τι δεν έκανε η ομάδα μας, το έπραξε η ΑΕΚ, με το Ντουγκλάο να κάνει το φάουλ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα έκανε το λάθος να χάσει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής του Βάργκιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαρένα, ο οποίος στο 11ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ. Μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο αυτό να έρθει για καμία από τις δύο ομάδες.

Σχετικά καλύτερη παρουσιάστηκε στα πρώτα στάδια του β’ ημιχρόνου η Ανόρθωση, η οποία κρατούσε μπάλα και έψαχνε τους χώρους και τους διαδρόμους για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό λίγο έλειψε να γίνει, με το Ράγιος από θέση βολής να επιχειρεί τη κεφαλιά, χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αφού η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τόνιο.

Στο 71ο λεπτό μετά από μπαλιά στη περιοχή, ο Τρισκόφσκι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 84ο λεπτό.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας: 

50982554_2476716822355594_1334599192458297344_o

Βάργκιτς, Ντουγκλάο, Αρτυματά, Βίκτορ, Κοφί, Μπεσάτ, Ράγιος(Κατσαράβα 83′), Πράνιτς, Ιωάννου, Ντούρις(Λαβόρδε 67′), Στεφανέλι(Μικελτάντζε 67′)

Κίτρινες: Πράνιτς,

Κόκκινη: Ντουγκλάο (2η κίτρινη)

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: 

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, άξιζε τη νίκη. Για μας ήταν δύσκολο το παιχνίδι και έγινε δυσκολότερο γιατί χάσαμε τον Σίλντενφελντ. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ξεκινήσαμε καλά και προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι νεαροί που αγωνίστηκαν τα πήγαν πολύ καλά. Είχαμε λίγες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε καλά, ήρθε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε για μας το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο του Στεφανέλι, δεν μπορούσε να παίξει όλο το παιχνίδι. Κάναμε και τις αλλαγές, όμως μετά το 2-0 τελείωσε ο αγώνας».

Για την αποβολή του Ντουγκλάο:

«Ήταν η πιο σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. δεν ήταν και το πιο έξυπνο αυτό που έκανε».

Για τη συνέχεια αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές:

«Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, θα έχουμε και την απουσία του Ντουγκλάο».

 Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα