Επιστροφή στις νίκες με «υπογραφή» Μίχαλ Ντούρις (βίντεο)

Επιστροφή στις νίκες με «υπογραφή» Μίχαλ Ντούρις (βίντεο)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Μίχαλ Ντούρις, η ομάδα μας επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα με 1-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες και στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας μάλιστα και τη διαφορά από την 4η ΑΕΚ στους 2 βαθμούς.

Εικόνα αγώνα:

Πολλές μονομαχίες και μπόλικο πάθος περιλάμβανε το παιχνίδι από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν από το πρώτο λεπτό με διάφορους τρόπους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ο Απόλλωνας ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και επικίνδυνος στις προσπάθειες που δημιουργούσε μπροστά από την εστία του Ουζόχο, δεν ήταν όμως εύστοχος. Απεναντίας ήταν η δική μας ομάδα αυτή που είχε την ουσία, με τους ποδοσφαιριστές μας να «κλέβουν» τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, το Στεφανέλι να γίνεται κάτοχος της και με εξαιρετική πάσα να «τρυπάει» την άμυνα του Απόλλωνα, βρίσκοντας τον Ντούρις, ο οποίος αφού πέρασε και τον Μπρούνο Βάλε με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Το υπέρ μας προβάδισμα παρέμεινε μέχρι και τη στιγμή που οι δύο ομάδες πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως ήταν λογικό οι φιλοξενούμενοι θα έψαχναν και πάλι με διάφορους τρόπους την ισοφάριση, με αποτέλεσμα στην προσπάθεια αυτή να δημιουργηθούν αρκετοί κενοί χώροι και να δημιουργούνται επικίνδυνες προϋποθέσεις από την ομάδα μας κάθε φορά που κέρδιζε τη μπάλα. Οι μάχες και οι ευκαιρίες εκατέρωθεν δεν σταμάτησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το γκολ του Μίχαλ Ντούρις όμως να είναι ωστόσο αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας: 

51045086_2486418341385442_3897638243654434816_o

*Επίσημο ντεμπούτο για τον Ουζόχο

**Την πρώτη του ασίστ κατέγραψε ο Στεφανέλι

Ουζόχο, Σίλντενφελντ, Αρτυματά, Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Ιωάννου (Οικονομίδης 86′), Κοφί, Εγγλέζου, Ντούρις (Μπέκα 64′), Στεφανέλι (Κυριάκου 76′)

Κίτρινες: Βίκτορ, Πράνιτς

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: 

«Καλησπέρα έγραψα κάτι πριν από τον αγώνα και θέλω να σας το διαβάσω. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας έχω ακούσει και διαβάσει πολλές φήμες γύρω από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ από εσάς τους δημοσιογράφους. Είναι σαν να τα γνωρίζετε όλα αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν τα ξέρετε. Δεν γνωρίζετε πως δουλεύω, δεν είσαστε στις προπονήσεις, ούτε πολλές φορές μου θέσατε ερωτήσεις που να αφορούν συγκεκριμένα πράγματα και ζητήματα. Έχω να σας πω λοιπόν πως δουλεύω καθημερινά σκληρά γι΄ αυτή την ομάδα, μπορεί οι συνθήκες να μην είναι τέλειες, αλλά πρσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλω και τι όχι. Είμαι περήφανος που δουλεύω σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο όπως είναι η Ανόρθωση. Θα ήθελα να ενημερώση ότι αποχωρεί ο συνεργάτης μου, Σίμος Ταραπουλούζης, από το τεχνικό τιμ. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν είναι μόνο καλός προπονητής αλλά και καλός άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ».

Οι δηλώσεις του Ουζόχο:

«Είχαμε ενέργεια πάθος και μου άρεσε αυτό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Για το πως ήταν αυτές οι πρώτες ώρες στην Ανόρθωση;

«Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά. Η διοίκηση και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά είδα ένα ομαδικό πνεύμα στην υποδοχή μου. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντα θέλω να δίνω τις δυνάμεις μου όπως και σήμερα. Θέλω η απόδοση μου να είναι όπως σήμερα. Σίγουρα θα έχω κάποιες κακές στιγμές αλλά δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος».

 Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

vathmol

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

stat1 stat2 stat3

Σχετικά Νέα