«Λευκή» εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

«Λευκή» εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Στο άγονο 0-0 με αντίπαλο την Ομόνοια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής έμεινε η ομάδα μας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και να ανέβει βαθμολογικά.

Εικόνα αγώνα:

Καλύτερη εικόνα είχε ο αντίπαλος στο α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, σε αντίθεση με την δική μας ομάδα που δεν κράτησε όσο θα ήθελε τη μπάλα και δεν μπόρεσε έτσι να γίνει επικίνδυνη. Η λήξη του α’ ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Κάπως πιο βελτιωμένη παρουσιάστηκε στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας μετά από κάποιες εσωτερικές αλλαγές αλλά και αλλαγές προσώπων, ωστόσο όπως φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ούτε αυτά ήταν αρκετά για να μπορέσει το σύνολο του Γιούργκεν Στρέπελ να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Απεναντίας, λίγο έλειψε να δεχτούμε και την ήττα στη τελευταία φάση της Ομόνοιας, με τη κεφαλιά του Κούσουλου στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να σταματά στο δοκάρι του Δημητρίου και να μένει έτσι το 0-0 μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

52833802_2511233368903939_1798289904753442816_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματά (Στρούνα 22′), Ντουγκλάο, Ιωάννου, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μπέκα (Λαβόρδε 72′), Ντούρις, Στεφανέλι (Μπουφ 62′)

Κίτρινες: Ιωάννου, Ντούρις (3η)

Κόκκινη:

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Δεν θα μιλήσω τόσο πολύ για τον αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, κάθε μέρα προκύπτει κάτι διαφορετικό και καινούργιο, καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, για να βγουν νικητές μέσα από αυτές τις συνθήκες. Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Μπορεί να τα έχουν μαζί μου για τις αλλαγές αλλά σήμερα η αλλαγή του Στεφανέλι ήταν αναγκαστική. Να μείνουν μαζί μας και κοντά μας για να πετύχουμε κάτι ωραίο στο τέλος της σεζόν».

Για τις δυσκολίες που υπήρχαν στις προπονήσεις της εβδομάδας σε σχέση με το θέμα Ουζόχο:

«Προσπάθησα να δουλέψω, δεν ήταν εύκολο. Αυτή είναι όμως η δουλειά μου, είναι μια νέα εμπειρία. Πέραν από αυτά, υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν ξέρετε. Για παράδειγμα, ο Μιχάλης Ιωάννου τις τελευταίες εβδομάδες παίζει βασικός και είχε κληθεί στην Εθνική U19. Eίναι ένας ποδοσφαιριστής που εφόσον μπορεί να αγωνιστεί βασικός με την Ομόνοια μπορεί να αγωνιστεί και με την εθνική Κύπρου. Χρειάζεται σωστή συνεργασία, να δουλεύουμε για το μέλλον και όχι μόνο για τους εαυτούς μας και τα κάποιες νίκες στα φιλικά».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρίου:

«Δεν είχαμε και την καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Θέλαμε την νίκη για πολλούς λόγους. Και για ψυχολογικούς λόγους γιατί είναι μια δύσκολη στιγμή τώρα και για βαθμολογικούς. Παλεύουμε να μπούμε στην εξάδα. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες, προσπαθούμε πάντα για να κερδίζουμε και για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο. Δεν νιώθουμε ιδιαίτερη πίεση αλλά ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να παλέψει η ομάδα. Ότι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας και η βαθμολογία μετά το τέλος της 21ης αγωνιστικής:

stateikos stateikos1 stateikos2

vatmgg

Σχετικά Νέα