Επιστροφή στις νίκες με εκτός έδρας επικράτηση (βίντεο)

Επιστροφή στις νίκες με εκτός έδρας επικράτηση (βίντεο)

Με γκολ του Ζοάο Βίκτορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα μας έφυγε με τη νίκη και τους τρείς βαθμούς από το Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Αρκετό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο, με κορυφαία αυτή των γηπεδούχων όταν το πλασέ του Νέμετς κατέληξε στο δοκάρι του Δημητρίου. Παρ’ όλα αυτά το σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης για τη λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το ισόπαλο χωρίς γκολ 0-0.

Στο β’ ημίχρονο η ένταση του παιχνιδιού και η συχνότητα των επικίνδυνων φάσεων και προϋποθέσεων έπεσε, με το παιχνίδι όπως κυλούσε να δείχνει πως πιθανό όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη. Στο 90+2 λοιπόν του αγώνα ο Βίκτορ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και με δυνατό πλασέ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, χαρίζοντας τους τρείς βαθμούς στην ομάδα μας.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: 

54217300_2554243514602924_3095927093993668608_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Αρτυματάς (Μπουφ 69′), Στρούνα, Βίκτορ, Ιωάννου (Μικελτάντζε 42′), Κοφί, Κυριάκου (Κατσαράβα 78′), Πράνιτς, Ντούρις

Οι δηλώσεις του Δημητρίου:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, δεν ήταν εύκολο γιατί η Πάφος είναι μια ομάδα δυνατή με ψηλά σώματα. Καταφέραμε από μια στατική φάση να κερδίσουμε. Η Πάφος είναι μια καλή ομάδα. Το σημαντικό ήταν ότι σκοράραμε και ότι δεν δεχθήκαμε τέρμα. Ξανά λέω δεν ήταν εύκολο σήμερα το παιχνίδι αλλά ευτυχώς κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια και το μήνυμα που ήθελε να στείλει στο κόσμο:

«Να μείνει κοντά μας. Είναι μια δύσκολη περίοδος. Θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Οι δηλώσεις του Στρέπελ:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Είδα μαχητικό πνεύμα και αυτό με αφήνει ευχαριστημένο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία:

vathmbgkroup

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

statpod statpod1 statpod2

Σχετικά Νέα