5η αγωνιστική πλέι οφ: Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας (βίντεο)

5η αγωνιστική πλέι οφ: Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας (βίντεο)

Στην κορυφή του β’ γκρουπ παρέμεινε η ομάδα μας, μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με αντίπαλο την Δόξα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Τα γκολ για την Ανόρθωση πέτυχαν οι Ντούρις, Βίκτορ και Μπουφ.

Το σκορ αρχικά άνοιξε ο Ντούρις μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 14ο λεπτό και στο 21΄να παίρνουν προβάδισμα με τον Λουίς Κάρλος. Ο Ζατλ ήταν αυτός που πέτυχε το 3-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με λήξη του α’ ημιχρόνου.

Εμφανώς καλύτερη και πιο βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο μέρος του παιχνιδιού εμφανίστηκε στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας, η οποία μπήκε με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζοάο Βίκτορ ήταν ο ποδοσφαιριστής που μείωσε με καρφωτή κεφαλιά σε 3-2, με τον Μπουφ να ισοφαρίζει με εξαιρετικό τρόπο και συγκεκριμένα με τακουνάκι στη κίνηση, έπειτα από μπαλιά του Νικόλα Εγγλέζου. Μέχρι και το τέλος του αγώνα θα μπορούσε να γίνει μέχρι και ολική ανατροπή από τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Στρέπελ, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει κατορθωτό και τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο τέλος του αγώνα στο ισόπαλο 3-3.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: 

56611690_2587892744571334_5303427854778761216_n

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Αρτυματά (Εγγλέζου 71′), Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Κοφί, Κυριάκου (Κατσαράβα 57′), Ιωάννου (Μπουφ 57′), Ντούρις

Κίτρινες: Κοφί,  Ντούρις

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Νομίζω είναι ένα παράξενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά δεν ξέρω τι έγινε, η Δόξα πέτυχε τρια γκολ και πήρε προβάδισμα με 3-1. Στο ημίχρονο το μόνο που είπα στους παίκτες είναι να σεβαστούν τους εαυτούς τους και τον σύλλογο. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα το 3-3».

Οι δηλώσεις του Νικόλα Εγγλέζου:

«Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ακούω πως είναι αγγαρεία αλλά όταν αγωνίζεσαι με αυτή την ομάδα πρέπει να κάνεις το παν. Είμαστε στην Ανόρθωση πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, δείχνουμε ότι πεισμώνουμε, θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν ήρθε η νίκη, συνεχίζουμε. Όλοι θέλουμε να παίζουμε, είναι μια ευκαιρία για όλους μας. Θα ήθελα να είμαι μια βασική επιλογή αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για του χρόνου, εγώ θέλω να είμαι μέλος αυτής της νέας αρχής.».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

statpod1 statpod2 statpod3

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

vathmolg

Σχετικά Νέα