Πλέι οφ (7η αγωνιστική): Εκτός έδρας ισοπαλία με την ΕΝΠ (βίντεο)

Πλέι οφ (7η αγωνιστική): Εκτός έδρας ισοπαλία με την ΕΝΠ (βίντεο)

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η ομάδα μας εκτός έδρας με αντίπαλο την ΕΝΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του β’ γκρουπ, με τον Ράγιος να χρίζεται σκόρερ και των δύο τερμάτων.

Εικόνα αγώνα:

Με μπόλικη διάθεση και όρεξη μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξει και το σκορ, με τον Ντούρις να βρίσκει με μπαλιά τον Ράγιος μέσα στην περιοχή και τον Ισπανό με ευθύβολο σουτ να σημειώνει το 1-0. Καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ βρήκαμε μέχρι και το 25ο λεπτό χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει κατορθωτό. Σε εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να δείχνουν αντίδραση, ψάχνοντας μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου το γκολ της ισοφάρισης. Εν τέλει, αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, με τον Πίττα να επιχειρεί μακρινό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ομάδα του Παραλιμνίου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με αυτό του τελευταίου εικοσαλέπτου του πρώτου μέρους και πριν περάσει αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και πάλι με σκόρερ τον Πίττα. Ο νεαρός φορ της Ένωσης δέχτηκε μια μακρινή σέντρα και αφού κατέβασε ωραία την μπάλα, στη συνέχεια κέρδισε πρώτα τον Σίλντενφελντ στην μονομαχία και ακολούθως τον Δημητρίου στο τετ-α-τετ για το 2-1.

Μετά και από αυτό το γκολ δεν υπήρξε και πολύς καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου λόγω και των πολλών καθυστερήσεων που υπήρξαν από πλευράς γηπεδούχων, με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να σταματά με μεγάλη συχνότητα. Παρά το γεγονός αυτό όμως, η ομάδα μας πίεσε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μικελτάντζε να μπαίνει από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και με ωραία συρτή πάσα να βρίσκει τον επερχόμενο Ράγιος, ο οποίος από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-2, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για ένα τρίτο γκολ.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: 

57511428_2610179489009326_3306388935403372544_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Εγγλέζου, Στρούνα, Βίκτορ, Οικονομίδης (Μικελτάντζε 66′), Πράνιτς (Ιωάννου 24′), Ράγιος, Κοφί (Μπούφ 75′), Στεφανέλι, Ντούρις

Κίτρινες:

Ιωάννου

Οι δηλώσεις του Νικόλα Εγγλέζου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε και σήμερα πως δεν ερχόμαστε εδώ απλά για να τελειώσουν τα παιχνίδια, δείξαμε ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος, παρότι τα παιχνίδια αυτά για εμάς δεν έχουν κάποια σημασία. Σίγουρα θέλαμε την νίκη. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε, δεν ήρθε η νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο:

«Πάμε για ακόμα μια νίκη. Είμαστε σε αυτό το δεύτερο γκρουπ αλλά δείχνουμε ότι δεν τα παρατάμε και κάθε παιχνίδι συνεχίζουμε για την νίκη».

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Κάθε εβδομάδα τα ίδια. Παίζουν όσοι επιθυμούν να παίξουν. Παίζουμε για την ομάδα μας. Είναι πολύ καλό για το μέλλον που παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Έγιναν λάθη αλλά είναι αποδεκτά. Παλέψαμε και ισοφαρίσαμε. Προχωράμε. Βλέπουμε μπροστά το επόμενο μας παιχνίδι.».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

stat1 stat2 stat3

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί:

vathmdeftomilos

Σχετικά Νέα