Πλέι οφ: Τα βαθμολογικά δεδομένα μετά την νίκη επί του Ερμή (βίντεο)

Πλέι οφ: Τα βαθμολογικά δεδομένα μετά την νίκη επί του Ερμή (βίντεο)

Με πολύ πιο άνετο τρόπο απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ήρθε η νίκη με 3-2 επί του Ερμή, με τους Στεφανέλι, Σίλντενφελντ και Ντούρις να χρίζονται σκόρερ. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί την ομάδα μας στην 1η θέση των πλέι οφ του β’ γκρουπ με 39 βαθμούς.

Ο Ερμής ήταν αυτός που προηγήθηκε στο παιχνίδι έπειτα από κεφαλιά του Ντε Μέλο, με τον Στεφανέλι να ισοφαρίζει στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το ισόπαλο 1-1 παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 54′, όταν ο Πράνιτς εκτέλεσε με μπαλιά ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Ερμή, βρίσκοντας τον Σίλντενφελντ, ο οποίος μόνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Το 3-1 έγινε από τον Ντούρις έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Μπουλά Ενρίκε, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

56751308_2600313529995922_7295975449543311360_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς, Κοφί, Μπουφ (Εγγλέζου 63′), Στεφανέλι (87′), Ιωάννου (Παναγιώτου 77′), Ντούρις

Κίτρινες: Κοφί, Σίλντενφελντ

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και που αγωνίστηκαν νεαρά παιδιά. Ο Ιωάννου και ο Παναγιώτου. Το αξίζουν. Δουλεύουν σκληρά και είμαι χαρούμενος που πήραν την ευκαιρία. Όπως και ο Αρτυματάς που είναι τραυματίας. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και το μέλλον του ανήκει. Tη νέα χρονιά θα έχουν θέση στην ομάδα γιατί είναι πολύ ταλαντούχοι».

Οι δηλώσεις του Νικόλα Παναγιώτου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα τη πρώτη μου συμμετοχή με την Ανόρθωση. Ακόμη περισσότερο που κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο. Θέλουμε συνεχόμενες νίκες, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Του χρόνου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί:

vathmol

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών:

stat1 stat2 stat3

Σχετικά Νέα