Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Σε συνεδρία της Εταιρείας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ομάδας μας, o κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ενημέρωσε για ακόμη μια φορά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο της Ανόρθωσης, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους.

Παρά το γεγονός πως η παραίτηση του δεν έγινε αποδεκτή, ο ίδιος υπογράμμισε πως η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Χατζηπαντέλα, στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του κατά την διάρκεια της θητείας του και βοήθησαν με τον τρόπο τους στο να
ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα και έχριζαν άμεσης επίλυσης, όπως αναφέρθηκαν και μέσα από την ομιλία του στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Καταλήγοντας, απηύθυνε έκκληση συστράτευσης προς όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Ανόρθωσης, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι μπορούν και επιβάλλεται να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μέσα από τις οποίες η ποδοσφαιρική ομάδα της «Μεγάλης Κυρίας» θα αναγεννηθεί και θα πορευθεί σε
επιτυχίες, πάντοτε με περηφάνια και αξιοπρέπεια, όπως επιβάλλει η 108χρονη Ιστορία της.

Σχετικά Νέα