↑ Επιστροφή σε Εισιτήρια

Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18

Λεπτομέρειες διάθεσης

  • Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας (για ανανέωση ή αγορά ελεύθερης θέσης) αρχίζει στις 29 Ιουνίου 2017.
  • Μπορείτε να δείτε τον Τιμοκατάλογο πατώντας εδώ.
  • Οι υφιστάμενοι κάτοχοι έχουν προτεραιότητα ανανέωσης μέχρι τις 27 Ιουλίου 2017.
  • Οι ελεύθερες θέσεις είναι διαθέσιμες για νέους ενδιαφερόμενους ή υφιστάμενους κατόχους που θέλουν να μετακινηθούν.
  • 28 και 29 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα έχουν ήδη ανανεώσει τα εισιτήριά τους, θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να μετακινηθούν σε θέσεις που είναι ελεύθερες.
  • Αριθμός επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο – 77778077 (Καθημερινές 09:00-13:00 & 14:00-18:00, Σάββατο 09:00-14:00)
  • Ηλεκτρονική διάθεση στο  anotickets.com 
  • Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»
   • Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:00 – 18:00
   • Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -14:00
  • Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
   • Σάββατο 10:00 – 14:00
   • Καθημερινές: 16:00-20:00
  • Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
   • Καθημερινές 09:30-19:00
   • Τετάρτη, Σάββατο 09:30-17:00
  • Αριθμός τηλεφωνικού κέντρου μέσω του οποίου θα γίνονται οι κλήσεις προς τον κόσμο της Ανόρθωσης  – 24634096.
  •  Το τηλεφωνικό κέντρο θα επικοινωνεί καθημερινά με περσινούς κατόχους καρτών διαρκείας για ανανέωση μέσω τηλεφώνου και προτρέπουμε όσους μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την υπηρεσία για δική τους ευκολία. Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας θα τους αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς άμεσα.
  •  Σημειώνεται ότι για όσους επιλέξουν την αξιοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου ή του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης καρτών διαρκείας, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση €1 για έξοδα αποστολής μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς. Υπάρχει βέβαια πάντα η δυνατότητα παραλαβής του εισιτηρίου από το κατάστημα αναμνηστικών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

   1. Κανονικό: Πλατινένιο, Χρυσό ή Απλό, ανάλογα με την τιμή αγοράς
   2. 12+:  Αφορά άτομα ηλικίας από 12 μέχρι και 18 ετών. Επιπλέον, στρατιώτες και φοιτητές θα πληρώνουν τιμή εισιτηρίου 12+ και θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν κατά την αγορά τα ανάλογα δικαιολογητικά από την Εθνική Φρουρά ή από τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα για να αξιοποιούν το δικαίωμα αυτό.
   3. Παιδικό: Παιδικά εισιτήρια θα εκδίδονται μόνο σε άτομα ηλικίας μέχρι και 11 χρονών, νοουμένου ότι ένας εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων έχει εισιτήριο διαρκείας.

Όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει, κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους να προσκομίζουν αποδεικτικό όπως δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

 Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητα τα πιο κάτω στοιχεία:

 1. Ονοματεπώνυμο
 2. Ημερομηνία Γεννήσεως
 3. Αριθμός πολιτικής ταυτότητας
 4. Ταχυδρομική διεύθυνση
 5. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
 6. Email (εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα)

Σημειώνεται ότι οποιοσδήποτε φίλαθλος δεν προσκομίσει τα πιο πάνω στοιχεία, δεν θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδς μας ότι σε περίπτωση ψήφισης του νέου νομοσχεδίου κατά της βίας, η αγορά και κατοχή εισιτηρίου διαρκείας δεν θα εξυπακούει αυτόματα και την είσοδο στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατά τις ημέρες διεξαγωγής εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, δυνάμει του Περί της Πρόληψης και Καταστολή ςτης Βίας στους αθλητικούς χώρους Νόμου.

  • Τα εισιτήρια διαρκείας, θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας (κανονική περίοδος και play-off) και τα εντός έδρας παιχνίδια κυπέλλου (πλην του τελικού). Θα ισχύει επίσης σε περίπτωση που ομάδα μας κληθεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε ουδέτερη έδρα, παρουσία φιλάθλων.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Πέραν της δυνατότητας αγοράς του εισιτηρίου με έξι μηνιαίες άτοκες δόσεις με την χρήση της MasterCard «Ανόρθωσις», υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου με δύο δόσεις.

Οι δύο αυτές δόσεις δεν πρέπει να απέχουν μεταξύ τους χρονικό διάστημα πέραν του ενός μηνός. Η πρώτη θα καταβληθεί την ημέρα παραγγελίας του εισιτηρίου και κράτησης της θέσης και η δεύτερη ένα μήνα αργότερα το πολύ.

Σε τέτοια περίπτωση, ο κάθε φίλος/φίλη μας θα πρέπει να υπογράφει σχετική βεβαίωση και το εισιτήριο διαρκείας θα εκδίδεται μόνο αφού εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό. Σε περίπτωση μη εξόφλησης μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η κάρτα θα ακυρώνεται, η θέση θα ελευθερώνεται και ο/η φίλαθλος δεν θα έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Για να δείτε το σχετικό έντυπο πατήστε εδώ.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 1. Απαγορεύεται η χρήση του εισιτηρίου διαρκείας από οποιοδήποτε άλλο άτομο, πέραν εκείνου με το οποίο είναι συνδεδεμένο το εισιτήριο.
 2. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε εισιτηρίου 12+ ή παιδικού από άτομα μη δικαιούχους, λόγο ηλικίας ή ιδιότητας, ακόμα και εάν το εισιτήριο φέρει το όνομα του ατόμου που το χρησιμοποιεί, χωρίς να είναι δικαιούχος.
 3. Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για περισσότερες από μια φορά στο ίδιο παιχνίδι.
 4. Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για είσοδο σε κερκίδα άλλη από εκείνη για την οποία έχει εκδοθεί.
 5. Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση, εντός γηπέδου, άλλης θέσης από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο διαρκείας.
 6. Η κατοχή και χρήση του εισιτηρίου διαρκείας συνεπάγεται αποδοχή των Κανονισμών του Σταδίου και όλων των διατάξεων των Νόμων και Κανονισμών της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων περί πρόληψης ή/και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους. Μη συμμόρφωση δίνει το δικαίωμα στις αρχές σταδίου και σε οποιοδήποτε υπάλληλο του σταδίου επιφορτισμένο με ανάλογα καθήκοντα, να αρνηθεί την είσοδο είτε να μετακινήσει άτομο εκτός σταδίου είτε να επιβάλει άλλες κυρώσεις όπως απαγόρευση εισόδου στο στάδιο κατά την απόλυτη κρίση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
 7. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αφαιρέσει το δικαίωμα χρήσης του εισιτηρίου μέσω ακύρωσής του, για οποιοδήποτε άτομο κάνει συστηματικά λανθασμένη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας και παραβαίνει τους κανόνες χρήσης που εμφανίζονται πιο πάνω.
 8. Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με επιβάρυνση €5.