↑ Επιστροφή σε Εισιτήρια Διαρκείας

Ανόρθωσις Mastercard

mastercardΗ πιστωτική κάρτα του Συλλόγου μας, τύπου Mastercard, θα συνεχίσει κανονικά και φέτος να λειτουργεί ως υπηρεσία προς τους φίλους και υποστηρικτές της Ανόρθωσης, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου.

Προτρέπουμε όλους τους φίλους του Συλλόγου, ιδιαίτερα πελάτες της Τράπεζας Κύπρου να προμηθευτούν την κάρτα τους, αφού η χρήση της κάρτας προνοεί επιστροφή χρημάτων στην Ανόρθωση με κάθε τους κίνηση και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους κατόχους της κάρτας.

Σημειώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικά αμφίδρομα οφέλη για απόκτηση της Mastercard «Ανόρθωσις», τα οποία συνοψίζονται πιο κάτω:

  • Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας με την Anorthosis Mastercard της Τράπεζας Κύπρου προσφέρει έκπτωση 15% μέχρι 5 Ιουλίου και 10% μετά τις 9 Ιουλίου.  Αντίστοιχα, έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας προσφέρει έκπτωση 10%.  Η έκπτωση προσφέρεται μόνο εάν η ανανέωση γίνει στα κατά τόπους σημεία και όχι διαδικτυακά.

 

  • Οι αγορές στο Κατάστημα Αναμνηστικών (σε Λάρνακα και Λεμεσό) γίνονται με έκπτωση 10%, εφόσον χρησιμοποιηθεί η κάρτα (δεν συνδυάζεται με άλλη έκπτωση).
  • Με τη νέα Κάρτα Προνομίων, κάθε ευρώ στο Κατάστημα Αναμνηστικών μετρά διπλά, αφού οι κάτοχοι της Mastercard παίρνουν διπλούς βαθμούς χρησιμοποιώντας την για τις αγορές τους.
  • Ο Σύλλογος κερδίζει επιστροφή χρημάτων για κάθε κίνηση της κάρτας, ανεξαρτήτως που γίνεται.
  • Υπάρχουν συγκεκριμένα ωφελήματα για τους κατόχους καρτών τα οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα της Τράπεζας Κύπρου.